FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Ciprian Marica explică ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2: „Cu siguranță așa va fi”

Farul a încheiat sezonul regulat 2020/2021 pe locul 7 // foto: Facebook @ FC Farul Constanța
Farul a încheiat sezonul regulat 2020/2021 pe locul 7 // foto: Facebook @ FC Farul Constanța

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 13:09 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 13:31

Ciprian Marica (35 de ani), acționar la Farul Constanța, a explicat ce se va întâmpla cu locul Farului în Liga 2, odată cu fuziunea dintre Farul și Viitorul.

Astăzi, într-o conferință de presă de mare amploare, oficialii cluburilor Farul și Viitorul, precum și autoritățile locale din Constanța, au anunțat înființarea unui nou club, Farul Constanța, care a luat naștere din fuziunea echipelor finanțate de Gică Hagi și Ciprian Marica.

În cadrul evenimentului, Marica, finanțatorul echipei din Liga 2, a fost întrebat ce se va întâmpla cu locul Farului din eșalonul secund. Marica a lăsat să se înțeleagă că ar putea vinde locul unei alte echipe.

Ciprian Marica explică ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2

„Locul Farului din Liga 2 a fost obținut prin muncă, sacrificiu și așa cum vă spuneam, încercăm ca toate lucrurile din această unitate să le aducem la un loc. Tot ceea ce a fost construit și folositor nu se pierde. Cu siguranță că nu vom pierde, cel puțin gratis, acel loc”, a răspuns fostul atacant.

Farul a încheiat sezonul regulat 2020/2021 pe locul 7, imediat sub locurile 1-6, care au asigurat accederea în play-off-ul de promovare. Ulterior, dobrogenii au câștigat grupa A din play-out, având 42 de puncte la finalul sezonului.

Ciprian Marica va fi acționar la Farul Constanța

E o zi istorică. Mă bucur să fiu aici. Dacă nu erau fanii, care au renăscut acest club și care au avut încredere în mine, nu eram aici. 

Cu toții suntem fericiți să fim aici. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, suporterii și oficialitățile Farul este echipa care spune povestea orașului. Nu visam la această zi, în care devin partener cu idolul copilăriei mele, Gică Hagi, și să-l am președinte pe Gică Popescu, cel care era alături de mine la primul transfer, de la Dinamo la Șahtior.

 M-a surprins că Hagi face acest lucru pentru constănțeni, dorește să lase ceva în urmă pentru Constanța. Munca abia acum începe.  

- Ciprian Marica, acționar Farul

Citește mai multe știri despre Farul Constanța:

Primarul din Constanța oferă noutăți despre stadionul pe care va evolua Farul: „Voi face lobby puternic”

Gică Hagi a făcut primele transferuri la Farul! Aduce doi internaționali de tineret

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
scorpions721
scorpions721  •  22 Iunie 2021, 02:30

Ce sa vinzi mai Marica Saracie? I-a fa-ti buget si joaca in liga 2. Ce, nu ai bani? Atunci ce vinzi? Oricum nu o sa joace echipa a doua a Farului in liga 2. Vinzi praf si pulbere, Marica Saracie !

fairplayromania
fairplayromania  •  21 Iunie 2021, 19:49

Sa vina banul de la Primărie .... ia'uzi-ia'uzi.... Gingantul Farul Constanta ... un fel de Foresta Făltişeni.

sibelius
sibelius  •  21 Iunie 2021, 18:57
Postat de persanu pe 21 Iunie 2021, 18:30

Ar trebui ca Farul-Viitorul sa tina acel loc pentru ca ceilalti copii de la Academie care nu prind prima echipa sa progreseze in loga 2. Dar pentru asta iti trebuie putina gandire. Cand oamenii astia se gandesc numai la bani nu ai ce sa le ceri. ce te opreste sa ti acel loc pentru jucatorii de la Viitorul-Farul , ca oricum sa unit probabil amandoua echipele , si sa joace in liga 2 ... Ne tot vaitam ca nu avem echipa a doua pentru echipele din liga 1 , care sa joace un campionat intre ele , sau care sa evolueze in liga 2 , a 3 ... Tare sunt curios de cum va decurge proiectul ...

Sa ai echipa a doua in liga a II-a e gaura in buget, mai ales in situatia actuala. Farul(Viitorul) isi imprumuta jucatorii tineri in liga I sau a II-a la echipe care au nevoie de ei pentru regula U21, deci joaca fara un nivel cel putin egal cu cel la care ar juca la echipa, iar cheltuielile cu ei sunt zero.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează