FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Coaliție atipică! Dinu Gheorghe e săgeata Anamariei Prodan la U Cluj! Detalii din culisele mutării

Dinu Gheorghe // foto: GSP
Dinu Gheorghe // foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2019 12:07

Dinu Gheorghe este la un pas să devină noul președinte al lui U Cluj. În spatele său este agentul Anamaria Prodan, care și-ar putea mări astfel influența în Ardeal.

Ultima echipă pe care Dinu Gheorghe, 64 de ani, a condus-o, Dunărea Călărași, a retrogradat, dar se pare că acest lucru nu îi strică cota lui "Vamă". 

Fostul președinte al călărășenilor, dar și al lui Dinamo sau Rapid este foarte aproape să semneze cu  U Cluj, iar sursele GSP susțin că acesta va acționa ca o interfață pentru impresarul Anamaria Prodan. Tot Ana l-a pus pe "Vamă" și la Călărași, tot ea poartă discuțiile și acum la Cluj. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla dacă Dinu Gheorghe va semna, pentru că "șepcile" colaborează deja cu agentul de jucători Octavian Moraru, fiul lui Valerii, afaceristul moldovean care a falimentat Rapidul. 

Cel mai probabil, dacă îl vor coopta pe Dinu în conducere, clujenii vor fi obligați să renunțe la serviciile lui Moraru, pentru că "Vamă" lucrează exclusiv cu Anamaria Prodan: "Dinu Gheorghe e prieten bun cu Ana, vine la toate mesele pe care le face ea în Herăstrău, nu plătește nimic

În momentul în care el a avut mai multe greutăți financiare, Ana l-a ajutat, așa că e clar că este singurul agent cu care Dinu va lucra atât timp cât mai activează în fotbal", au dezvăluit apropiații lui Dinu Gheorghe.

2 milioane de euroeste bugetul pe care U Cluj îl are în acest sezon de Liga a 2-a, obiectivul fiind promovarea

Prins la pariuri 

Fotografii SpyNews l-au surprins pe Dinu "Vamă" intrând la începutul lunii august într-o casă de pariuri din Capitală, unde a completat un bilet și a ieșit în grabă: 

"Da, am fost la o casă de pariuri, dar am jucat la loto. Am jucat la Loto Grecia, dar n-am pariat niciodată. Am mai și câștigat uneori, joc și la Loto 6 din 49 din România, a declarat atunci oficialul pentru GSP.ro. Deși spune că n-a pariat niciodată, Dinu Gheorghe a fost invitat în dese rânduri la emisiunea 1X2 de la Digi Sport, emisiune care se ocupă cu ponturile sportive.

Vezi și: 

Anamaria Prodan s-a pus pe treabă și a făcut marele anunț: „Caut bărbați harnici, descurcăreți, frumoși și speciali!" 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
remarque
remarque  •  02 Septembrie 2019, 14:35
Postat de archibald pe 30 August 2019, 13:55

Alt an ratat! In Cluj nu mai exista manageri de valoare trebuie sa îi angajam pe cei expirati din Sud! Cum ramane cu "U echipa Clujului"? Va deveni "U Cluj" vaca de muls a Sudului! Buna treaba...M Luca, R.Campeanu, etc sunt doar istorie iar ce se intampla pe Cluj Arena este doar mizerie! PACAT!

Iti spun ca mizeriile pe care le face antrenorul vostru ar trebui sa te tina preocupat doar de echipa pe care o sustii. Nu te intreaba nimeni despre U, este prea mult pentru mintea ta limitata sa intelegi acest simbol. Ca e in A sau in C, echipa Clujului si simbolul romanilor este Universitatea Cluj. Nu tradatorii de la KVSC alb violet sau CFR alb visiniu, echipa care a jucat cu osardie in campionatul maghiar pe vremea diktatului. Daca tu nu stiai ti-o spune unul care nu a uitat. Ai inteles Bastus? Cine tradeaza odata se numeste tradator, orice performante ar obtine el apoi. Iar KVSC a facut tradarea suprema. A tradat ROMANIA si pe romani.

chris_bu67
chris_bu67  •  30 August 2019, 15:22

greu cu promovarea sezonul acesta,început dezastruos!

ray51
ray51  •  30 August 2019, 14:50

Mereu aceleasi nume. Aceleasi fete. Aceeasi oameni. Plictistoare mai e viata cateodata!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează