FOTBAL  »  LIGA 2  »  MINAUR

VIDEO Conferință incredibilă cu Miriuță și Iosif: „Domnule, în cât timp aleargă 100 de metri? Nu mai puteți face glume cu femei, că vă înregistrează și trimite la neveste”

Conferința de presă în care Minaur Baia Mare și-a prezentat noile achiziții s-a transformat într-un atac la adresa fostului căpitan Ciprian Stanciu (32 de ani), fotbalist care s-a certat cu directorul tehnic Vasile Miriuță din cauza salariilor restante.
Conferința de presă în care Minaur Baia Mare și-a prezentat noile achiziții s-a transformat într-un atac la adresa fostului căpitan Ciprian Stanciu (32 de ani), fotbalist care s-a certat cu directorul tehnic Vasile Miriuță din cauza salariilor restante.

Articol de , - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 17:41 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 21:09

Conferința de presă în care Minaur Baia Mare și-a prezentat noile achiziții s-a transformat într-un atac la adresa fostului căpitan Ciprian Stanciu (32 de ani), fotbalist care s-a certat cu directorul tehnic Vasile Miriuță din cauza salariilor restante. 

  • Context: Miercuri, 25 ianuarie, Gazeta Sporturilor a scris despre cazul lui Ciprian Stanciu. Fostul căpitan al lui Minaur spunea că nu și-a primit salariul de 3 luni, iar Vasile Miriuță i-a transmis clar că nici nu va primi toți banii.  În plus, a fost amenințat că se va antrena singur până la finalul contractului și că se va pregăti cu directorul tehnic și cu „doamna asistentă Laura”.

La o zi distanță de la dezvăluirile lui Stanciu, Vasile Miriuță și antrenorul Mihai Iosif au organizat o conferință de presă în care au anunțat achizițiile iernii, printre ele numărându-se inclusiv Sabin Iosif, fiul antrenorului principal, sau Alexandru Dandea, fostul apărător al Rapidului.

DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”
DNA
DNA anunță oficial de ce a fost reținut Victor Pițurcă! Procurorii: „Mită de 50.000 lei”

Prezentarea propriu-zisă a durat trei minute, apoi s-a trecut la înfierarea lui Ciprian Stanciu. Unul dintre jurnaliștii prezenți a luat cuvântul și a lansat atacuri în serie, în timp ce noii fotbaliști băimăreni au stat în picioare, urmărind discuția. 

VIDEO. Conferință incredibilă la Minaur Baia Mare: „Nu o să mai puteți face glume cu femei, că vă înregistrează și vă dă la neveste”

Jurnalist: Domnule Miriuță, domnul Ciprian, fostul căpitan al echipei, așa se prezintă în ziare... cam în câte secunde face 100 de metri? Cât ar trebui să facă un jucător?
Miriuță: Să îl întreb pe Mister...
Iosif: Nu știu dacă e Carl Lewis, să cronometrăm suta de metri. Noi l-am anunțat din decembrie...

Jurnalist: Nu, dar în cât face? Ziceți, nu joacă fotbal? 
Miriuță: Se vorbește prea mult despre un fotbalist. Noi, clubul, l-am anunțat.

Reporter: Domnule Miriuță, puteți să îmi răspundeți? Să știm și noi la ce e bun? Văd că își face studio de înregistrări. Poate se face DJ. Mai știți în istoria acestui club un jucător care și-a înregistrat antrenorul, ca pe vremea securiștilor? 
Miriuță: Niciodată! Eu n-am auzit la Baia Mare așa ceva. E prima oară.

Reporter: N-ați putea să îl aduceți pe domnul ăsta să îl vedem și noi la probele fizice? Am înțeles că la filmări, la șmecherii, e foarte bun. Câte goluri a dat? 
Miriuță: A dat două goluri, din câte știu.

Reporter: E mult două goluri? 
Miriuță: Sunt și alții cu 3...

Reporter: Am înțeles, au fost niște probleme cu salariile. Credeți că noi în presă ne luăm întotdeauna salariile sau facem încasările cât trebuie? Domnule, intră pe teren, dă 15 goluri, apoi du-te la primărie și cere banii. Te ocupi de șmecherii cu presă, cu înregistrări. Clubul ăsta are o tradiție! În Liga 1, jumătate dintre echipe nu și-au plătit jucătorii. Trebuie plătit la zi, dar dacă trecem la chestii de genul... Nu o să mai puteți face glume cu femei, că vă înregistrează și vă dă la neveste.
Miriuță: Trebuie să am grijă când vin la stadion și vorbesc cu Boby, cu doamna care spală echipamentul, că o știu de 30 de ani. Să nu mai fac o glumă cu Boby, că mă înregistrează... E inadmisibil. Am rămas crucit că în ziua de astăzi se întâmplă așa ceva.

Sunt niște probleme, într-adevăr, dar sunt la 90% dintre echipele din România. Eu am doi ani de când sunt la Baia Mare. Aici nu a fost niciodată problema să nu se plătească. Că au fost întârzieri, e ceva normal. Dar se vor plăti! Să știți lucrul acesta. Sunt două luni restanțe, se vor rezolva în cel mai scurt timp. 

Iar o să mă înjure unii cârcotași din orașul ăsta. Dacă nu erau domnul primar și domnul viceprimar în orașul ăsta, și îmi asum acest lucru, echipa asta nici nu promova. S-au făcut toate condțiile. Frustrații și cârcotașii vor vorbi în continuare
- Vasile Miriuță

VIDEO. Mihai Iosif, despre situația lui Ciprian Stanciu

Astăzi, la plecarea în cantonamentul din Antalya, Mihai Iosif a fost întrebat despre situația lui Ciprian Stanciu. Antrenorul s-a arătat iritat și a transmis că fotbalistul va părăsi echipa.

Achizițiile prezentate de Minaur:

  • Sabin Iosif (mijlocaș, 21 de ani) 
  • Valmir Berisha (atacant, 26 de ani) 
  • Alexandru Dandea (fundaș, 35 de ani) 
  • Raul Avram (portar, 29 de ani) 
  • Petre Ivanovici (mijlocaș, 32 de ani) 
  • Alexandru Iacob (fundaș central, 33 de ani) 
  • Senad Jarovic (atacant, 25 de ani)

Citete și alte știri din fotbalul românesc:

Gata, se face! Rapid a rezolvat primul transfer al iernii: fotbalistul a ajuns la București și va semna cu giuleștenii

VIDEO Adrian Mititelu, conferință după scandalul de xenofobie de la meciul cu Sepsi: „Fraților, nu suntem șovini! Dar Sepsi a premeditat totul, am mai multe informații”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
jabs
jabs  •  31 Ianuarie 2023, 08:31

circul s-a mutat la Baia Mare.ala chel si poetul dodolotz

gigimarga2
gigimarga2  •  31 Ianuarie 2023, 05:53

Miriuța ramai aceeasi mizerie . Nu mi ai inselat asteptarile

fanu2
fanu2  •  30 Ianuarie 2023, 21:39

Bine ca nu l-au intrebat si de probele fizice ale fiului antrenorului; sau a tuturor celorlalti, asa ar fi fost corect din partea "jurnalistului". Odata in plus"nimeni nu plateste la timp" e scuza ça nimeni sa nu plateasca la timp..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează