FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Craioveanu despre "Craiova Olguţei": "Într-un an sau doi vreau să ne batem pentru Europa, în 3-4 la titlu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 20 iulie 2013 13:30

Gică Craioveanu a vorbit despre noua echipă a Craiovei, înfiinţată de Primărie, şi despre obiectivele acesteia.

Aveam nevoie de o echipă, aveam nevoie de iluzii. Nu ne puteam permite să mai stăm încă un an sau doi fără fotbal la Craiova. Sînt convins că acest club, CSU, va face o figură frumoasă şi va atrage tot publicul din Craiova. Va fi echipa suporterilor, nu echipa unuia sau altuia”, a spus Gică Craioveanu, conform DigiSport.

Directorul de imagine al CS U Craiova speră ca noua echipă să se bată cît mai repede cu granzii din Liga 1: "Într-un an sau doi îmi doresc să ne batem cu Steaua, cu Dinamo, cu Rapid pentru cupele europene şi, de ce nu, poate în 3-4 ani pentru cîştigarea campionatului. Vrem să dăm spectacol într-o oarecare măsură, să nu fim o echipă care să speculeze cu rezultatul, să se apere şi dacă are o ocazie să o marcheze şi după aceea să profite de acea ocazie sau de acel rezultat”, a încheiat Craioveanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (105)
ionut_gl
ionut_gl  •  22 Iulie 2013, 00:53

iar se bate Craiova la titlu?:))

sorin.impartial
sorin.impartial  •  21 Iulie 2013, 23:23

probabil o sa se bata cu Dinamo pentru Champions League :))

goge
goge  •  21 Iulie 2013, 11:01

craiovene vezi sa nu devii pt noi gica popescu doi

Vezi toate comentariile (105)
Comentează