FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Cristescu a identificat omul care vrea răul Rapidului: "E invidios pe rezultatele lui Moldovan!"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 octombrie 2013 21:03

Finanţatorul Rapidului, Nicolae Cristescu, îl face praf pe directorul tehnic Marian Rada, după ce acesta a avut cîteva ieşiri nervoase la adresa conducerii.

"Ştiu despre cine este vorba. Ştiu cine vrea răul Rapidului. Toţi ştim asta. E un om fără caracter, mi-e şi scîrbă să vorbesc despre el şi să îi pronunţ numele.

Da, este Marian Rada. Nu înţeleg de ce vrea răul Rapidului, ce are cu noi. Nu vreau să mă mai cobor la nivelul lui. E invidios pe rezultatele bune ale lui Viorel Moldovan, alt motiv nu văd.

Poate să atace pînă nu mai poate. El vrea să stea pe banca Rapidului şi uite ce declară. I-am propus să ne despărţim, dar nu vrea.

Probabil pe el l-a deranjat că am spus ce salariu vrea", a spus Nicolae Cristescu la Fanatik Show de la Etno TV.

Citeşte aici ce a spus Rada despre conducerea Rapidului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
xxrapi
xxrapi  •  18 Octombrie 2013, 21:57

O situatie delicata. oricum eu il apreciz pe Rada.Cand Cristescu nu era ,a facut rezultate.Pe de alta parte, fata de acesti tineri ,Rapidul avea echipa. Si cat il mai certam pe Grigorie...Si ce retur a facut! Altfel,cel de la care a pornit aceasta situatie,probabil sperand ca va scapa de justitie,este" mult prea distinsul" domn copos.Rapidul,pentru el? O jucarie... Pentru Rada,jucatorii de anul trecut si cei de anul acesta : TOATA STIMA! P.S. Pe linga stima mea,ceva bani de la sponsori le-ar prinde bine tuturor!(kiar si mie!)

brutarul
brutarul  •  18 Octombrie 2013, 15:18

cristescule ar trebui sa vorbesti mai putin si sa faci mai mult

apoca
apoca  •  18 Octombrie 2013, 13:41
Postat de mity92 pe 18 Octombrie 2013, 00:39

De acord cu voi. Ca, conducador de equipa sa faci asemenea declaratii... Probabil ca in momentul de fata acest cristescu trebuie respectat ca cel putin incearca sa faca ceva pentru Rapid. Totusi ca rapidisti ne doare sa auzim acest atac la Marian Rada, si posibila despartire de acest mare rapidist. Parca unul din obiectivele si planurile domnului Cristescu era sa aduca rapidisti adevarati in jurul clubului, dar indepartandul pe Marian Rada, indeparteaza pe unul dintre cei mai mari... FZR

merita ceva respect pentru ca s-a agitat si ne-a scapat de cofetar insa de atunci incolo cam da cu bata in balta la fiecare ocazie care i se iveste ... il priveam asa cu o oarecare intelegere insa dupa faza asta cu Rada mi s-a pus pata pe el rau ... pai ce sa inteleaga aia din club pe care ii lauda acum, daca Rada pateste asa ceva ... ar trebui sa-si vada lungu' nasului si sa faca ce a promis ca face in loc sa dea el verdicte despre cine e sau nu e rapidist

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close