FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA MIOVENI

Cristi Bratu:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2007 00:00

Argesean get-beget, Cristi Bratu este un produs al fotbalului din Trivale. Face  parte din Generatia lui Mutu, Neaga, Coman, Chita si Ionut Badescu. Dupa ce a jucat cu F.C. Arges si in Cupe UEFA, Cristi Bratu a plecat la Universiratea Craiova si apoi, timp de cinci ani si jumatate a jucat in Israel. Din aceasta vara, „Bazela”, pentru ca asa i se spune de 10 ani, a venit la Dacia Mioveni. In partida de vineri cu F.C. Vaslui, Cristi Bratu a fost unul din cei mai buni jucatori ai meciului.
 
Reporter: Puteati castiga meciul cu Vasluiul?
Cristi Bratu: Sigur ca puteam. Din start am plecat cu sansa a doua, dar in repriza a doua pe care am dominat-o, puteam castiga. Am avut ghinionul ca Ljubinkovici sa prinda un sut exceptional...

Reporter: Cum va fi acum cu Dinamo?
Cristi Bratu: Greu, foarte greu. Dar va asigur ca mergem sa nu ne predam. Avem sansa noastra in care credem. Suntem profesionisti si vrem sa castigam orice meci. Deaceea si acum vrem sa obtinem cele trei puncte; daca nu vom reusi, macar un egal si tot ar fi bine pentru o nou promovata ca Dacia ar fi bun.

Reporter: Sa ne asteptam la o surpriza in partida cu Dinamo?
Cristi Bratu: De ce nu? In etapa a doua se astepta cineva ca Vasluiul sa bata la Dinamo? Nu cred... si totusi au castigat cu 2 – 0. Iar acum situatia se poate repeta.

Reporter: Mai ales ca dinamovistii sunt obositi si decimati de accidentari dupa meciul cu Inter.
Cristi Bratu: Asa este, deci avem ceva sanse in plus. Important este sa nu le oferim lovituri libere din preajma careului, deoarece sunt foarte periculosi.

Reporter: Care ar fi atuurile Daciei in acest meci?
Cristi Bratu: In primul rand setea noastra de afirmare si performanta; apoi „foamea” de un rezultat bun care sa ne urce in clasament. Acum nu mai avem jucatori accidentati si toti sunt valizi. Nu in ultimul rand, faptul ca Dinamo mai are acum un singur fundas central valid: Radu stefan. Moti si „Pepene”, adica fostul meu coleg de la F.C. Arges, Vali Nastase, sunt accidentati.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează