FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

CS U Craiova este atacată cu un miting la Adunarea Generală a FRF!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 16:19

Vîlcenii au de gînd să protesteze mîine, în faţa sediului FRF, şi să ceară ”retrogradarea” CS Universităţii şi promovarea formaţiei din Zăvoi, invocîndu-se celebrul articol 54.

CS Universitatea Craiova a promovat, sportiv, în Liga 1, a demarat deja antrenamentele, aflîndu-se în cantonament în Slovenia, după ce şi-a asigurat serviciile a 11 fotbalişti pentru proximul sezon.

Doar că gruparea din Bănie aşteaptă şi "verde" din partea FRF, sau chiar a TAS, în cazul în care federaţia va bara accesul oltenilor în prima divizie. CSM Rîmnicu Vîlcea, care vînează locul Craiovei din Liga 1, vrea să aducă manifestanţi la Bucureşti, mîine, în faţa sediului FRF, cînd se va desfăşura şedinţa Adunării Generale a FRF.

Cei din Zăvoi consideră că, în conformitate cu articolul 54, CSU Craiova nu ar trebui să primească dreptul de a evolua în prima divizie, pentru că nu are cei 3 ani de afiliere prevăzuţi în Statutul FRF. Vîlcenii au demarat de mai multe zile procedurile legale pentru a obţine autorizaţia de miting.

Şefii CSU Craiova susţin că nu se tem de o eventuală nepromovare a grupării, la "masa verde", acuză că omologii din Zăvoi sînt consiliaţi de avocatul lui Adrian Mititelu, Mircea Moise, şi sînt dispuşi să-şi caute dreptatea la Lausanne. "Ne-am interesat deja la TAS, avem semnale clare că acolo vom avea cîştig de cauză", susţin conducătorii din Bănie.

cifră
250 de suporteri ai CSM Rîmnicu Vîlcea sînt aşteptaţi mîine în Capitală spre a protesta la Casa Fotbalului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
doritor
doritor  •  28 Iunie 2014, 12:52

Cateva vuvuzele ale ligii 2 seria 2 din care a ramas una sa-si faca mendrele(pomana ingrasa acolo unde esueaza munca) s-ar parea ca o sa rmana si astia de la Valcea cu "vulvazelele" in dinti. Molfaiti cu sarg si priviti ca al din targ.

granjan
granjan  •  28 Iunie 2014, 12:44

Mda, 250 numărați voi, de la gesepe.. Problema este că la protest au fost vreo 18 bucăți acolo (bob numărat!), dar este interesant că vedeți cam 13,88 persoane pentru un suporter vâlcean; ce fumați în redacție, că pare de calitate?

aburel80
aburel80  •  28 Iunie 2014, 06:00

Valcea sa promoveze pe teren si apoi sa emita pretentii,vor in A pe degeaba ca pe teren se tot chinuie de cativa ani si la cat de profesionisti se arata cred ca va mai dura 10 ani de acum incolo sa obtina o promovare pe TEREN, In locul lui Dinamo in UEFA nu vreti?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează