FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua s-a despărțit de unul dintre cei mai importanți jucători: „Îmi e greu să-mi găsesc cuvintele!”

Florin Răsdan, în dreapta, și-a luat rămas bun de la suflarea stelistă / Sursă foto: Imago Images
Florin Răsdan, în dreapta, și-a luat rămas bun de la suflarea stelistă / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 16:05 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 18:44

Florin Răsdan (27 ani), mijlocașul celor de la CSA Steaua și unul dintre cei mai vechi jucători din lot, nu va mai continua în Ghencea și din sezonul următor. 

Acesta a aflat că nu mai intră în planurile lui Oprița, astfel că și-a anunțat plecarea de la „militari”. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Răsdan le-a mulțumit suporterilor pentru susținerea din ultimii ani. 

Răsdan și-a luat rămas bun de la CSA Steaua

„Îmi e cam greu să-mi găsesc cuvintele, dar o să fiu cât pot de scurt, vreau sa mulțumesc Peluzei Sud, băieților de la Old Boys și tuturor suporterilor Stelei de susținerea necondiționată de care am avut parte în toți acești ani!

Sper ca Steaua să ajungă acolo unde îi este locul si voi să arătați tuturor că sunteți cei mai buni! Mă bucur că am jucat la cel mai mare club din România! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Răsdan pe contul său de Facebook. 

Răsdan a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna și FC Brașov. Până să ajungă la Steaua, Răsdan bifase 17 meciuri la nivel de primă ligă, debutul său fiind în mai 2014, într-un meci Poli Timişoara - Chiajna 1-0. În ediția recent încheiată, mijlocașul a reușit trei goluri în 24 de partide. 

3 goluriîn 27 de meciuri a marcat Răsdan în sezonul trecut din Liga 2

Pe lângă Răsdan, CSA Steaua a dat afară alți 8 fotbaliști

La jumătatea lunii iunie, CSA Steaua a anunțat că a renunțat la 8 fotbaliști înainte de noul sezon. Printre aceștia, veteranii Liviu Băjenaru și Vasile Buhăescu. 

„Militarii” fac curățenie în lot înaintea noului sezon de Liga 2, unul în care speră că vor avea drept de promovare în primul eșalon. Clubul Armatei a anunțat că a dat afară 8 jucători. Este vorba despre:

  • Liviu Băjenaru (39 de ani, mijlocaș ofensiv): din 2019 la Steaua, a contribuit la promovările în Liga 3, apoi Liga 2;
  • Vasile Buhăescu (34 de ani, atacant): adus de la Petrolul în vara lui 2021, a înscris 6 goluri în 20 de meciuri în roș-albastru;
  • George Călințaru (33 de ani, fundaș stânga): adus de Steaua în 2020, de la Turris;
  • Ovidiu Morariu (32 de ani, fundaș central): La Steaua din 2019, de când echipa era în Liga 4;
  • Dragoș Huiban (32 de ani, atacant): a jucat un an la Steaua, cu 24 de apariții și două goluri;
  • Claudiu Dragu (30 de ani, atacant / mijlocaș dreapta): a semnat cu Steaua în februarie și a înscris o dată în 9 meciuri pentru „militari”;
  • Sergiu Bactăr (26 de ani, fundaș central): 3 ani petrecuți în Ghencea;
  • Robert Neacșu (22 de ani, mijlocaș stânga): a petrecut un an la Steaua, în care a adunat 5 meciuri.

VIDEO Dumitru Dragomir: „FCSB e Steaua! Lucescu spune un adevăr, iar lumea trebuie să înțeleagă treaba asta”

Citește și alte știri de actualitate:

Cât costă golgheterul celor de la CSA Steaua » Ce clauză de reziliere i s-a pus în contract: „Să fi primit banii ăștia... dacă îi plătea cineva”

Oprița, încrezător că Steaua va putea promova sezonul viitor: „Mi-au zis să iau jucători de promovare, ăsta e un semn”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
drughi009
drughi009  •  26 Iunie 2022, 09:19

Clona csa 2017 regal

freddy
freddy  •  26 Iunie 2022, 08:45
Postat de catalynn pe 25 Iunie 2022, 23:16

A ruga pe cineva sa renunțe la contract e una, a fi dat afara e cu totul alta tataie! Pt asta exista contracte, oamenii trebuie sa fie protejați față de un patronat abuziv precum cel al SC FC fcsb SA.

Relaxeaza-te. Nu va puteti compara cu un club profesionist. Sunteti o sectie de sport a unui club departamental. Infiintati de 5 ani. Si fara drept de promovare. Banii aia pe marca, zecile alea de milioane cerute de Talpan, s-au dovedit ca nu exista fara "fcsb-isti". Steaua e FCSB. Voi sunteti doar o incercare de a scoate bani, a unor burtosi din armata. Iar tu te-ai dus pe fenta unui procesoman pitigaiat. Stai acolo frumos ca va sta bine. De acum stim o treaba. Voi sunteti "Steaua" din B, noi suntem Steaua din prima liga. OK? Duminica placuta :)))))))))

love.me.knot
love.me.knot  •  26 Iunie 2022, 08:33
Postat de forumeer pe 25 Iunie 2022, 22:01

*** vedeti ca aici e STEAUA, aici nu se dau oameni afara, ca la clona lui Jiji. Oamenii si-au terminat contractele, n-au mai fost prelungite. Spre deosebire de clona FC FaciCeSpuneBecali 2003, STEAUA le-a acordat tuturor banii cuveniti conform contractului pana la ultimul sfant, nici unul dintre ei n-a fost nevoit sa dea clubul in judecata pt a-si recupera banii. In rest, e doar planul lui Oprita, in care toti stelistii au incredere. Mai usor cu "datul afara", mergeti la *** lui Jiji pt asa ceva.

Da, ceva extraordinar se intampla la CSA , oamenii( ca jucatori nu sunt) sunt rugati sa se lase dati afara. Atata corectitudine la acest club mai rar vezi , nici la cluburile gigant ale europei nu vezi asa verticalitate . Si cu fenimenul David Popovici CSA tot acelasi “management” a facut? In loc CSA sa ii dea un salariu decent baiatului ala care facea performanta , au ales sa plateasca bani pentru sectia de “La Malai” din cadrul “clubului” departamental. Atata corectitudine la CSA , incet , incet , domnilor telpenisti adevarurile ies la iveala , cat de “personala” a devenit afacerea asta CSA pe departamentul de fotbal. Daca erau corecti CSA in loc sa investeasca in 2 bunici si 5 nepoti la sectia de fotbal , investeau banii in dezvoltarea unei academii de copii la fotbal, dezvoltarea sectiilor de natatie , polo , hochei, etc. Sper ca CSA sa se duca , asa cum este , in anonimatul ei, departe pe negura timpului si cei 5 anisori de existenta sa fie stersi cu buretele , asa poate, MApN va mai sterge din rusinea in care a fost implicata .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează