FOTBAL  »  LIGA 2  »  OFERTĂ

EXCLUSIV CSA Steaua a încercat să aducă un antrenor trecut pe la FCSB: „Totul a picat din cauza trecutului meu!”

Alex Petre (în stânga)
Alex Petre (în stânga)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 14:14 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 14:54

Invitat miercuri dimineață la GSP Live, Alex Petre, fost antrenor al portarilor la FCSB, a dezvăluit că a primit recent o ofertă din partea rivalei CSA Steaua, care dorea să-l coopteze în cadrul academiei.

Pentru Alex Petre, trecutul a fost un bumerang ascuțit. În perioada în care activa la clubul lui Gigi Becali, acesta a declarat în timpul unui interviu că adevărata echipă a Stelei este cea a FCSB-ului. Mai mult, el chiar a evoluat împotriva Stelei într-un meci din Liga 4, din postura de jucător al celor de la Unirea Tricolor București. 

Antrenorul a recunoscut la GSP Live, într-un dialog cu moderatorul Costin Ștucan, că afirmațiile din trecut au blocat în cele din urmă venirea sa la CSA Steaua.

VIDEO Alex Petre explică de ce nu a ajuns la CSA Steaua

„Am avut niște discuții cu o echipă din București (n.r. - Steaua) momentan aștept. Nu am ajuns la un numitor comun. Probabil e mai bine că nu s-a întâmplat. Îmi punea lumea întrebări despre cum aș putea să merg acolo. 

Am fost ofertat de Steaua pentru a merge la academie, nu la prima echipă. Eu am drumul meu. A picat din cauza trecutului meu la FCSB. Acum trei ani, eram antrenor cu portarii la FCSB și jucam de plăcere prin Liga 4, la Unirea Tricolor. 

CSA Steaua a încercat să aducă un antrenor trecut pe la FCSB: „Totul a picat din cauza trecutului meu!”
Alex Petre, în perioada în care activa la FCSB

Înaintea meciului, am făcut încălzirea pe linia de 16 metri (n.r. -de teama ultrașilor steliști). Când am ieșit la încălzire, au venit câțiva din galerie spre mine. Eu am acordat un interviu înainte de acel meci. Am spus în interviu că nu aș merge la CSA Steaua și că Liga 4 înseamnă o mișcare de două ore și atât. Auzeam tot felul de cuvinte în timpul meciului”, a povestit Alex Petre, la GSP Live.

Toată povestea asta cu FCSB și Steaua e o cacealma. N-am înțeles niciodată de ce a fost acest scandal.

- Alex Petre, fost antrenor al portarilor la FCSB

Premieră la CSA Steaua: are două echipe calificate deja în play-off-ul Ligii Elitelor

CSA Steaua bifează o premieră, are două echipe deja calificate în play-off-ul Ligii Elitelor de la U16 și U19, în primul an de la revenirea în aceste competiții.

După ce în acest an a făcut cel mai mare salt în clasificarea FRF a Academiilor, urcând de pe locul 61 anul trecut până pe 13 acum, cei de la CSA Steaua au început să culeagă roadele și pe teren.

Datorită clasării au revenit în Liga Elitelor, după 3 sezoane de absență, iar grupele U16 (loc 3) și U19 (locul 1) sunt deja calificate, în premieră pentru club, în play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regular.

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV „Achiziție” de urgență la FCSB, după apariția cazurilor de COVID + cine va sta pe bancă la meciul cu Mioveni: își asumă amenda!

EXCLUSIV Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 Octombrie 2021, 21:41

Haha, pai daca anonimul asta a fost fecesebist, Adi Popa si Oprita ce-au mai fost, ca joaca si antreneaza fara probleme la CSA. Si oricum, nu inteleg ce vrea sa spuna omul, conducerea CSA nu stia nimic de el cand l-a chemat la discutii si a aflat abia dupa aceea ca a semnat si el condica la un moment dat la FCSB sau cum?

misterverde
misterverde  •  13 Octombrie 2021, 18:13

Bat la pariu ca ai tastat În fata oglinzii :))) Csa .. echipa statului... nu are voie în liga 1 ... fără patron sunteți zero .. și vrem sa vedem cum dați voi steaua .. pentru c steaua ați vândut o lui Păunescu în 98 .... asa ca noul patron va trebui sa întrunească muuulte criterii... Apropo .. auzeam pe Cătălin.. ca fac ăștia manevra sa joace csa fără patron în liga 1 .... Dacă ar reușii .. cine ar mai privi fotbalul romanesc ? ? România cea săracă care se preface ca joaca fotbal ... Deșteaptă-te fanule csa ... România nu înseamnă fotbal ... Rușine tuturor echipelor care cheltuie banul public !!

catalynn
catalynn  •  13 Octombrie 2021, 16:25

Ăsta se alintă și el … Doar pe ne-a jjijji, nepoții lui sau mm nu am lua la Steaua, orice profesionist e bine venit! Oprița e cel mai bun exemplu: fcsbist devenit apoi dinamovist! Dacă omul e bun in ceea ce face si pune suflet nu are nimeni nimic cu el.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează