FOTBAL  »  LIGA 2  »  OȚELUL - STEAUA

EXCLUSIV Situație absurdă în Liga 2! CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul » Daniel Oprița: „Nu e vina noastră, poate Federația o să țină cont”

CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul Galați, din runda secundă a play-off-ului ligii secunde.
CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul Galați, din runda secundă a play-off-ului ligii secunde.

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 17:37 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 17:52

CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul Galați, din runda secundă a play-off-ului ligii secunde. Dacă meciul s-ar juca joi, la ora 20:00, Daniel Oprița (41 de ani) nu s-ar putea baza pe mai mulți oameni importanți, prezenți în acest moment la loturile naționale.

Partida dintre Oțelul Galați și Steaua, ocupantele locurilor 3 și 1 în liga secundă, deschide etapa din play-off. Programarea a fost făcută astfel încât meciul să nu concureze cu partidele din SuperLigă, iar televiziunile să poată să transmită în prime-time. Doar că apare o problemă.

România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării
Turul de Elită
România U19, victorie în al doilea meci al Turului de Elită pentru EURO 2023 » Borza și Mazilu au făcut diferența! Calculele calificării

CSA Steaua a cerut amânarea meciului cu Oțelul 

CSA Steaua are doi fotbaliști la lotul U19 al României, pe portarul David Dincă și pe atacantul Atanas Trică. Naționala pregătită de Alexandru Pelici va reveni din Franța, de la Turul de Elită pentru EURO 2023, abia miercuri după-amiază. În acel moment, „militarii” vor fi deja în drum spre Galați.Într-o situație similară este și Ștefan Bodișteanu, deplasat în Norvegia cu naționala U20.

Din informațiile Gazetei, CSA Steaua a făcut o cerere oficială pentru amânarea meciului cu Oțelul, astfel încât lupta pentru promovarea în Liga 1 să nu fie afectată. Un răspuns oficial încă nu a fost oferit.

Daniel Oprița: „Nu am mai cerut niciodată asta”

„Jucătorii noștri aterizează miercuri, la ora 15:00, din câte am înțeles. Noi în momentul ăla suntem deja în drum spre Galați. Și Bodișteanu se întoarce marți... 

Dacă nu găsim înțelegere, asta este. Sperăm ca și televiziunea și Federația să țină cont. Poate nu s-au gândit când au făcut programul, s-au grăbit. Poate nu și-au dat seama în ce situație suntem. Așteptăm un răspuns favorabil. Dacă nu, asta este. 

Mi s-a părea normal să mute meciul. Nu am mai cerut niciodată, dar acum e o situație ciudată. Jucătorii sunt la lot, la o acțiune oficială. Nu este din vina noastră. Sperăm să găsim înțelegere”, a spus Daniel Oprița pentru GSP.ro.

Clasamentul actualizat din Liga 2:

Primele două clasate promovează direct în Liga 2. Următoarele două vor disputa un baraj, în dublă manșă, cu formații din primul eșalon. CSA Steaua nu are drept de promovare. 

VIDEO. Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo: „Când eram mic, am dat probe la Steaua”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Ex-dinamovistul Florin Pîrvu îi așteaptă pe „câini” în Liga 1: „Îmi doresc să promoveze direct, să jucăm derby-urile de pe vremuri”

VIDEO Ricardo Grigore revine la Dinamo la finalul sezonului: „N-am fost fugar! Am renunțat la bani, să se știe”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
Dobermannul
Dobermannul  •  26 Martie 2023, 13:22
Postat de valentindragobete pe 26 Martie 2023, 10:07

Mai repede, hi-hi-hi !

Eu te inteleg ca nu-ti vine sa crezi dar ...

valentindragobete
valentindragobete  •  26 Martie 2023, 10:07
Postat de Dobermannul pe 26 Martie 2023, 09:14

Martieni?

Mai repede, hi-hi-hi !

Dobermannul
Dobermannul  •  26 Martie 2023, 09:14
Postat de valentindragobete pe 26 Martie 2023, 08:17

Că ai adus discuția: tu chiar crezi că ăia care i-au "primit" pe ruși au fost ucrainienii ?

Martieni?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează