FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Fanii CSA Steaua, mesaj după apelul pierdut la TAS » Dezvăluie cine a dat banii: „Facem această precizare pentru apărătorii infractorilor, care nu pot dormi din cauza noastră”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 09:15 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 09:39

Fanii CSA Steaua au reacționat după ce clubul „militar” a pierdut apelul la TAS.

CSA Steaua, club căruia FRF nu i-a permis să participe la barajul pentru promovarea în Liga 1, a dat în judecată Federația Română de Fotbal la TAS, sperând astfel că va reuși suspendarea primului meci de baraj, cel dintre Chindia și Chiajna. După ce forul elvețian a respins solicitarea „militarilor”, fanii CSA Steaua au reacțioant pe Facebook. În plus, aceștia au dezvăluit cum au plătit taxele. 

Suporterii Stelei nu-l iartă pe Dan Petrescu: „Nu te-a înjurat nimeni de la Steaua! Ai dat credibilitate unui club al infractorilor și ei te înjură peste tot”
CSA STEAUA
Suporterii Stelei nu-l iartă pe Dan Petrescu: „Nu te-a înjurat nimeni de la Steaua! Ai dat credibilitate unui club al infractorilor și ei te înjură peste tot”

Cei de la CSA Steaua au achitat pentru început 1.000 de franci elvețieni pentru judecarea cazului în regim de urgență, urmând ca TAS să calculeze costurile finale și să le trimită „militarilor” factura.

Fanii CSA Steaua, reacție după apelul pierdut la TAS

„Steaua a primit un răspuns negativ în privința contestației înaintate la TAS pentru a suspenda/amâna meciul de baraj. Aceasta a fost o procedură rapidă ce privea suspendarea barajului.

În funcție de acest răspuns, Steaua putea fi sigura de următorul pas. Pas ce îl poate face în continuare, şi anume judecarea la TAS cu privire la dreptul de a juca baraj. Pe înțelesul tuturor, TAS a spus că barajul de mâine nu se poate amâna/anula, atât!

Toate aceste acțiuni în justiție au fost întreprinse cu ajutorul financiar al unor oameni apropiați clubului Steaua, stelişti adevărați, cărora le mulțumim pe această cale. Facem această precizare mai ales pentru apărătorii infractorilor, care nu pot dormi liniștiți din cauza noastră ”, se arată în mesajul publicat de AS47.

VIDEO Mircea Lucescu: „Pentru mine, FCSB este Steaua!”

Citește și: 

Veteranul care și-a anunțat plecarea de la Steaua: „Vreau la o echipă care trage la promovare”

Burleanu, pont pentru CSA Steaua » Cum pot promova „militarii”: „Durează 48 de ore”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (42)
muzica
muzica  •  22 Mai 2022, 17:10

CSA,este o echipa amatoare,care daca nu gaseste un propietar,sau nu este favorizata politic in parlament(prin modificarea legii),atunci va juca degeaba, pe banii contrubuiabilor,MEREU IN LIGA A 2-A !!!

planetfun
planetfun  •  21 Mai 2022, 18:55
Postat de Cezarvilcu pe 21 Mai 2022, 14:26

Vezi ca emblema de la profil e din 1947,anul înființării ASA Armata,de ce ?2003= infiintare.

serios ? am platit cu totii destul pentru asta, sau ma spui lu talpan si o confisca el ? sa o bage intr-un sertar. vezi ca emblema astora de la csa e facuta de alde becali.

tinn_2
tinn_2  •  21 Mai 2022, 18:35
Postat de popescu.dzn2 pe 21 Mai 2022, 15:01

Alte minciuni marca CSA. Nu poate ba nebunilr sa plătească alții in locul statului ca este ilegal. Dati factura sa o vedem ***. Aveți angajați la CSA *** si s-a dus sa se culce, fără nicio remuscare

tălpăneii sunt disperați, aseară au băgat un fake, că s-a schimbat legea sportulu prin oug :)) așa jenibili au ajuns

Vezi toate comentariile (42)
Comentează