FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Anghel Iordănescu, necruțător cu CSA Steaua: „Incompetență!” » Suspectează interese ascunse: „Poate a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Becali”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 07:33 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 07:45

Anghel Iordănescu, fost jucător și antrenor la Steaua, a comentat situația de la CSA Steaua și a criticat proiectul MApN.

GSP.ro a scris că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor, iar fostul mare se declară nemulțumit de modul în care se lucrează la CSA.

Anghel Iordănescu: „E greu de înțeles ceea ce doresc cei de la CSA Steaua”

„E greu de înțeles ceea ce doresc cei de la CSA Steaua. Pentru mine, acest club înseamnă, de fapt, totul. Dacă ar fi să vă răspund într-un singur cuvânt, aș spune incompetență! Sau, probabil, au urmărit cu totul și cu totul altceva. Întrebați-i pe ei.

Ce altceva decât un interes financiar?! Procese cu Gigi Becali pentru palmares și nume... Până și Ministerul Apărării, cât de mare e el, nu poate să meargă la infinit cu această susținere financiară. 

Deocamdată, regulamentul spune clar că nu poate să promoveze, iar Ministerul, în momentul de față, ar trebui să ia o decizie și să caute specialiști, să facă ceea ce a promis.

Acest proiect nu se poate opri aici. Probabil că nu au avut încă o ofertă, așa cum au lăsat să se înțeleagă. După un an, după ce va stagna în Divizia B, probabil că vor găsi o rezolvare. Altfel, și-au bătut joc de pasiunea, de iubirea suporterilor care cred în CSA Steaua. 

Sau a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Gigi Becali”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Adrian Porumboiu: „Firme uriașe vor să investească la CSA Steaua, vorbim de sume mari de tot! Vor «curăța» tot în Liga 1”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

A crescut la Steaua și e categoric: „FCSB e continuatoarea. Am semnat toți!”

UEFA, lovitură în disputa FCSB - CSA Steaua » Ce apare în programul pentru Euro 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
ticbic
ticbic  •  23 Iunie 2021, 21:16
Postat de ioan.h pe 23 Iunie 2021, 17:09

Echpa de fotbal a CSA Steaua a fost reînființată DOAR pentru a se justifica reconstruirea stadionului Steaua și a avea răspuns la întrebarea ”de ce faceți stadion dacă nu aveți echipă ”. Ce investitor are garantia că vien la Steaua azi iar maine nu vine MApN si procedează cu el la fel ca si cu Becali ????

Echipa de fotbal CSA Talpan a fost reinfiintata in 2017 dintr-un singur motiv: din 2014 CSA-ul a castigat marca "Steaua" in instanta; legea spune ca daca n-o folosesti 5 (CINCI) ani, o pierzi GRATIS! Prin urmare, d-asta si-a infiintat CSA-ul clona la amatori, ca daca mai intarzia 2 (DOI) ani, pierdea marca!!! Acest aspect a fost recunoscut si explicat in plenul Parlamentului Romaniei de catre insusi Ministrul MApN in anul 2017!!!

ekneb
ekneb  •  23 Iunie 2021, 19:43
Postat de hristo8 pe 23 Iunie 2021, 14:04

Nu mai dezinforma, uefa nu zice asa. Unde ai citit ca uefa are ceva cu echipele departamentale?

Atunci iti urez multa bafta la vizionarea finalei UCL DIN 2022, pronosticul tau probabil este 1 solist pt finala. Finala fiind evident intre KGB si NATO in opinia ta, asta daca inca visezi la echipe departamentale in 2021. De asta ziceam ca talpanistii s au intors cu vreo 25 de ani in urma.

ekneb
ekneb  •  23 Iunie 2021, 19:35
Postat de hristo8 pe 23 Iunie 2021, 14:04

Nu mai dezinforma, uefa nu zice asa. Unde ai citit ca uefa are ceva cu echipele departamentale?

Vezi brosura de prezentare a arenei nationale de zilelele trecute.... DECI NU EU ZIC CA STEAUA A JUCAT SEMIFINALA UEFA!!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează