FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACO-GETICA - FC ARGEȘ 0 - 2

Daco-Getica - FC Argeș 0-2 // Scandal între steliști! Marius Baciu și Nicolae Dică s-au certat la vestiare: „Ce vrei să fac, mă?” » De la ce a pornit totul

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 16:12

Daco-Getica - FC Argeș 0 - 2 // Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul lui FC Argeș, și Marius Baciu (44 de ani), tehnicianul celor de la Daco-Getica, s-au certat la sfârșitul meciului dintre cele două echipe, deoarece antrenorul bucureștenilor a fost deranjat de modul în care argeșenii au sărbătorit victoria. 

Se pare că jucătorii fostului antrenor de la FCSB au celebrat victoria ascultând muzică în vestiar, fapt ce l-a scos din sărite pe Baciu: „Astea se întorc în viaţă. Daţi muzica mai încet! E vorba de bun simţ”, i-a spus acesta lui „Nick”.

Nicolae Dică nu a ezitat să-i răspundă: „Ce vrei să fac, mă, Bacione, să nu cânte muzica? Nu avem voie să ascultăm muzică? Peste tot în lume se întâmplă asta”, a fost dialogul aprins dintre cei doi, conform TV Telekom Sport.

FC Argeș s-a impus în etapa a 6-a din Liga 2, scor 2-0, în deplasare la Daco-Getica, grație „dublei” semnate de Eugen Năstăsie ('13), ('59 - pen.). Astfel, formația lui Nicolae Dică a urcat cel puțin temporar pe locul 5 al clasamentului, cu 12 puncte.

„Am facut presing sus, asta le cer mereu jucătorilor. Pe faza defensivă ne-am făcut treaba bine, însă marcăm foarte puțin. Nu sunt mulțumuit din cauza acestui aspect. Și etapa trecută am avut 6-7 ocazii mari, dar am marcat doar de două ori”
Nicolae Dică

CITEȘTE ȘI:

LIGA 2, etapa #6, liveSCORE // Urmează Rapid - Viitorul Pandurii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  08 Septembrie 2019, 17:03

Ce cearta intr-adevar !!! Motiv de articol la GSP.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Septembrie 2019, 16:39

Ce pretenții are și Baciu! Vrea fotbaliatorul românache să asculte niște Bach în vestiar, iar Baciu, nu și nu!

reteleanu
reteleanu  •  07 Septembrie 2019, 16:39

"daco-getica"... in loc sa preia numele superonorabil si celebru de "colentina" (una dintre cele mai vechi echipe din romania) se prostesc cu dacii si tracii, asta dupa ce si-au zis "juventus". ofticati ca italienii nici n-au catadicsit sa stea "la tratative" cu ei, coca-larii din conducere s-au purtat exact ca niste coca-lari: au dat-o cu daco-getii, sa-i pedepseasca pe romani :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează