FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

CSA Steaua, anunț de ultimă oră » Ce se întâmplă cu Daniel Oprița

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 12:47 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 13:38

Recent promovată în Liga 2, CSA Steaua i-a prelungit contractul antrenorului Daniel Oprița.

După mai multe negocieri, începute imediat după câștigarea barajului de promovare în Liga 1, Daniel Oprița și conducerea CSA Steaua au ajuns la un acord, deși antrenorul nu era mulțumit de oferta primită inițial.

Daniel Oprița continuă la CSA Steaua

Astfel, într-un comunicat al clubului se anunță că Daniel Oprița a semnat prelungirea contractului, care va avea o durată de doi ani.

Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel OPRIȚA, au decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal.

Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane NOFITOVICI – antrenor secund și Sorin BOBARIU – antrenor cu portarii.

Daniel Oprița și-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, promovând succesiv din liga a IV-a până în liga a II-a. A strâns 36 de partide pe bancă tehnică a formației, cu 33 victorii și 3 remize, golaveraj 204 – 13.

Tehnicianul roș-albastru se bucură de faptul că are ocazia să continue la conducerea tehnică a formației steliste. Obiectivul noilor conduceri manageriale este constituit unui lot valoros, care să performeze cel mai înalt nivel. 

CSA Steaua nu poate promova încă în Liga 1

GSP.ro a scris că Steaua nu a întreprins până în acest moment niciun demers pentru a-și schimba structura juridică și pentru a respecta regulamentul FRF, dar și Legea Sportului, astfel că nu va putea să acceadă în Liga 1 la finalul campionatului următor.

VIDEO Dan Petrescu intervine în războiul FCSB - CSA: „Nu mai înțeleg nimic nici eu! Trebuie să se unească, să fie o singură Steaua”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Anghel Iordănescu, necruțător cu CSA Steaua: „Incompetență!” » Suspectează interese ascunse: „Poate a fost un joc prin care au încercat să scoată niște bani de la Becali”

UEFA, lovitură în disputa FCSB - CSA Steaua » Ce apare în programul pentru Euro 2020

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ticbic
ticbic  •  23 Iunie 2021, 21:37
Postat de catalynn pe 23 Iunie 2021, 19:43

Am mai auzit asta: forever in L4, forever in L3 și … na belea! :-))) Pana și randoom, in ciuda nesimțirii lui notorii, a intrat in pământ de rusine! :-))))

Divizia B este capat de drum pentru clona CSA Talpan! Din cauza de Legea Sporturilor... Panimaiu???

catalynn
catalynn  •  23 Iunie 2021, 19:43
Postat de paolo11 pe 23 Iunie 2021, 18:45

Forever in B....

Am mai auzit asta: forever in L4, forever in L3 și … na belea! :-))) Pana și randoom, in ciuda nesimțirii lui notorii, a intrat in pământ de rusine! :-))))

paolo11
paolo11  •  23 Iunie 2021, 18:45

Forever in B....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează