FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Daniel Oprița se plânge de atmosfera din Ghencea: „E frustrant! La Tribuna Zero sunt biletele pe care le dăm noi apropiaților, mă uit și întreb pentru ce jucăm”

Daniel Oprița (41 de ani) admite că absența spectatorilor de la meciurile pe care CSA Steaua le joacă în Ghencea îl frustrează.
Daniel Oprița (41 de ani) admite că absența spectatorilor de la meciurile pe care CSA Steaua le joacă în Ghencea îl frustrează.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 20:44 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 20:54

Daniel Oprița (41 de ani) admite că absența spectatorilor de la meciurile pe care CSA Steaua le joacă în Ghencea îl frustrează. 

Peluza Sud, facțiunea care susține divizionara secundă Steaua, refuză să mai asiste la meciurile din Ghencea. Protestează împotriva modului în care Jandarmeria alege să-i legitimeze înaintea partidelor, suporteri fotografiații cu buletinele lângă fețe. 

Miza lui Dinamo în ultimul meci din 2022, cel mai negru an din istoria clubului
DINAMO
Miza lui Dinamo în ultimul meci din 2022, cel mai negru an din istoria clubului

Fără Peluză, atmosfera din Ghencea este una dezolantă, doar câteva sute de spectatori. Daniel Oprița este nemulțumit de această situație. 

Daniel Oprița, nemulțumit de atmosfera din Ghencea: „E o frustrare și pentru noi!”

„Mă refer și la suporteri, nu la galerie. La oamenii care scriu, care doar stau și spun că sunt steliști până la moarte... Când nu a mai venit Peluza Sud, din cauza problemei care a fost, s-a văzut. Eu nu vorbesc de ei și de cei de la Tribuna 2.

Au fost meciurile cu Oțelul, cu Dej, niște derby-uri de clasament. Poate băieții ăștia, fotbaliștii, vor și ei să simtă că joacă la Steaua. A venit Dejul și se auzea pe stadion «Dejul, Dejul!».

E o frustrare și pentru noi. Mă uitam de pe bancă și întrebam pentru ce jucăm. Să vezi stadionul gol... Suntem steliști, știm că suntem în Liga 2, dar credeam că vom promova în Liga 2 și vom juca cu 7.000-8.000 de spectatori.

La Tribuna 0 sunt biletele pe care le primim noi de la club și le dăm apropiaților. Văd aceleași fețe și când e frig, și când e cald. Eu înțeleg, galeria nu poate să vină acum, ei oricum au venit și în deplasare lângă noi mereu. Au rămas doar ei cu noi. 

Restul, cei care se bat cu pumnul în piept, e stadionul gol. M-am săturat și eu de întrebarea asta cu stadionul gol, găsesc scuze, zic că sunt plecați la mare, că sunt plecați la munte”, a spus Daniel Oprița în emisiunea „Națiunea stelistă”.

VIDEO. Atmosferă dezolantă în Ghencea la meciul CSA Steaua - Gloria Buzău

Citește și alte știri din Liga 2:

Clubul de tradiție din Superligă e repetent la un capitol esențial » Comparația cu rivalele din provincie e gigantică

GALERIE FOTO Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (70)
emil1986
emil1986  •  07 Decembrie 2022, 09:52

Iti raspund eu, FCSB-istule Daniel Oprita, pentru cine jucati. De ce-ti spun FCSB-sit, pentru ca dupa teoria talpanistilor, Daniel Oprita care a jucat la Steaua patronata de Becali, deci, repet, dupa teoria acestora, jucatorii care au jucat din momentul in care echipa s-a desprins de Armata sunt FCSB-isti. Revin la raspuns. Jucati pentru nehalitii care vor in continuare sa jefuiasca banul public pentru ei si familiile lor, aka ofiterorii cu salarii si prime babane. Jucati pentru niste nostalgici, care cu putina lor materie cenusie mai cred ca sistemul bolsevic poate continua intr-o tara membra NATO si UE. Pentru acestia jucati, Daniel Oprita.

dr.jivago
dr.jivago  •  06 Decembrie 2022, 22:05

Lucrurile sunt limpezi! Ce atata galceava??? Pacat doar de banii cheltuiti prosteste, aruncati pe apa sambetei, doar ptr a hrani nu numai orgoliul unor *** ,baskani- militari de ,,unitate sportiva,, care vor sa manance si gura lor ceva. Confuzia e exagerata de unii mari fotbalisti , pe care Becali n-a stiut sa-i tina aproape ptr a nu inteți si mai mult apele tulburi din umilul fotbal romanesc... Este revoltator ,ca intr.o democratie fie ea si de sorginte latino-americana, sa moșești o struto-camila hranita venal din banii contribuabilului roman.. O justitie care s-a razboit doar din antipatie cu un patron bizar, o mie de ranchinosi anti-becalioti care se revendica ,,peluza-sud,, niste rataciti ,rude cu jucatorii pripașiti si ei, vai steaua lor ,prin tribuna a doua! O panorama sugestiva pe stadionul Ghencea fost ,,Teatrul-viselor,, in perioada comunista , macelarita de o *** echipa csa care se adapa la izvorul minciunii, fatarniciei ,spiritului cazon vecin cu greata! Important! Sa nu confundam cadrele in trening cu neinfricatii militari din cadrul MApN!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  06 Decembrie 2022, 19:06
Postat de 19sevilla86 pe 06 Decembrie 2022, 14:45

Total deplasata o comparatie intre Dinamo Zagreb, club privat si anomaliile sovietoide CSA si CS Dinamo, care mai exista exclusiv in Romania. M-am referit la NATO, pt ca o armata NATO nu se mai poate comporta ca una din tratatul de la Varsovia si nu mai are ce cauta in sportul de performanta la ordinul partidului. In nicio tara NATO nu exista unitati militare sportive care sa finanteze echipe profesioniste! Asta se mai intampla doar in Romania care nu se poate desprinde, ramane ancorata puternic in trecutul totalitar, ticalos, toxic, sovietic!

Vezi că te caută talpan daca mai vorbești așa. Te caută ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează