FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

RAPID // Daniel Pancu, 4 declarații tari: ce achiziții vrea, venirea lui Il Luce, scandalul cu Manea și barajul cu Islanda

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 13:58

Daniel Pancu, 42 de ani, antrenorul Rapidului, a comentat azi diverse teme de actualitate din fotbalul românesc. 

„Pancone” a vorbit despre planurile alb-vișniilor din perioada de mercato, dar și despre situația echipei naționale. 

...Pancu, despre prima reprezentativă: „Dacă mă raportez la cele mai recente două meciuri, cu Suedia și Spania, aș zice că România n-are nicio șansă în Islanda. Noroc că mai avem timp până atunci.”.  

...Pancu, despre transferuri: „Știu deja jucătorii pe care îi vreau, trei-patru m-au impresionat. Sunt jucători din Liga 2”. 

...Pancu, despre conflictul cu Florin Manea: „E bine ca fiecare să-și vadă de munca lui, eu de antrenorat, iar cei din club de treburile pe care le au de făcut”.  

Pancu, despre venirea lui Mircea Lucescu: „A avut loc o întâlnire cu primarul, va fi stabilită și o întâlnire cu Mircea Lucescu. Dacă e vreun om în fotbalul românesc de la care să primesc sfaturi, singurul e Mircea Lucescu. El nu vrea să mai antreneze, ar fi alături de mine din postura de consilier”, a spus Pancu, la TV Digi Sport.  

Vezi și: 

RAPID // PNL, comunicat EXPLOZIV! Liberalii îl acuză pe Dan Tudorache „Tupeu maxim! Folosește numele unei legende în scopuri electorale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
899401133777278
Eugen Bitica  •  06 Decembrie 2019, 18:04

Mai moldovene unde ai antrenat tu pina acum de esti asa destept de nu primesti sfaturi, d-aia te-a batut echipe care nu a batut pe nimeni de destept ce esti. Te-a batut snagovu, *** aia , constanța și ar mai fi. Arogantule tu te pricepi bine cu paharul . pleaca sa promovăm și noi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Decembrie 2019, 17:38

Cu Mircea LUcescu nu va mai fura lumea ! faceti lobby pentru 18 echipe in Liga 1 !!!

magura
magura  •  05 Decembrie 2019, 18:14
Postat de standart pe 05 Decembrie 2019, 17:36

Bai valorosule! Nu accepti sfaturi? Bine ca nu te doare

Cum zicea Pancu "e bine ca fiecare sa-si vada de treaba lui". La fel si in cazul tau (daca ai inteles aluzia). El e cine e, de tine n-a auzit nimeni... cam asta e diferenta... "valoros mic ce esti" :)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează