FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Dat afară de la Rapid, Dan Alexa acuză: „S-au luat decizii POPULISTE pentru a liniști galeria” » Dezvăluiri despre conflictele din club

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 10:27 / Actualizat joi, 13 august 2020 14:07

Dan Alexa (40 de ani), fostul antrenor al celor de la Rapid, a vorbit la GSP Live despre jocurile de putere din conducerea giuleștenilor, acolo unde conflictele dintre angajați au afectat serios echipa pe durata sezonului. 

Demis după ce a ratat promovarea în prima ligă, Dan Alexa consideră că cei din conducere „au luat decizii populiste pentru a liniști galeria”. „Chirurgul” face referire la demiterea sa, dar și la îndepărtarea directorului general Ovidiu Burcă. 

„S-au luat decizii populiste pentru a liniști galeria. A fost o decizie greșită, Ovidiu Burcă era un profesionist. Ca implicare și ca profesionalism, a fost foarte dedicat. Venea dimineața, pleca seara. Au fost decizii populiste. Cu antrenorul Iencsi la fel, tot o decizie luată pentru liniște. Îl cunosc pe Iencsi, să dea Dumnezeu să promoveze. 

(...)Referitor la Florin Manea, decizia de a fi demis a fost a lui Victor Angelescu, nu a lui Pancu. Nici ei n-au avut o relație bună. Când ești la o căruță, toată lumea trebuie să tragă la aceeași căruță. Au fost niște orgolii de copii”, a spus Alexa, la GSP Live.

Dan Alexa îl atacă pe Angelescu: „Să nu confunde Snagov cu Rapid”

Dan Alexa nu l-a menajat deloc pe Victor Angelescu, principalul finanțator al giuleștenilor. Pe durata emisiunii, „Chirurgul” a avut mai multe replici acide la adresa acestuia. 

„Victor Angelescu e nebun după fotbal. Se implică la transferuri, dar pe unele le-a greșit. Multe sunt proaste. E foarte important să-și asume asta. (...) Angelescu să nu confunde Snagov cu Rapid. Aici e presiune mare, lumea așteaptă rezultate” 

Milionar în euro la doar 36 de ani, Victor Angelescu a mai patronat în 2018 echipa Sportul Snagov. A preluat-o în ianuarie 2018, dar a petrecut în luna mai a aceluiași an.

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV. FABULOS! Dan Alexa, revoltat după ce a fost dat afară de la Rapid » Ce hârtie a arătat în direct: „Angelescu nu poate să-și bată joc de munca mea”

Victor Angelescu explică numirea lui Adrian Iencsi la Rapid + „înțepături” pentru Dan Alexa: „Nu joacă CV-ul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează