FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

De la Steaua în Liga a II-a » Gabi Matei a semnat cu Clinceni

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2015 18:01

Academica Clinceni a reușit o lovitură pe piața transferurilor, reușind să-l achiziționeze pe Gabi Matei, 25 de ani.

Fundașul dreapta, fost internațional de tineret, și-a reziliat contractul cu Steaua şi a semnat pe un an cu gruparea ilfoveană din postura de jucător liber. Matei a evoluat de-a lungul carierei sale, în afară de Steaua, în prima ligă, la Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu și FC Brașov.

"Am fost coechipier cu Gabi la Internațional și la Pandurii și am dat ceva goluri din centrările lui de pe dreapta. Pentru noi e o achiziție extrem de importantă și sînt convins că noi îl vom ajuta să-și relanseze cariera, iar el ne va ajuta să obținem rezultate cît mai bune”
Bogdan Apostu, manager general Clinceni

De asemenea, antrenorul ilfovenilor, Laszlo Balint, l-a avut elev pe Gabi Matei la FC Brașov, în returul ediției trecute, din postura de "secund".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
americanu197
americanu197  •  10 Septembrie 2015, 18:45

lasa ca o sa promoveze si clinceni cat de curand... o sa fie liga ilfov

Vezi toate comentariile (1)
Comentează