FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Declarații aiuritoare din tabăra lui Dinamo: „Cu puțin noroc, o să jucăm în grupele competițiilor europene pe «Arcul de Triumf»”

Ovidiu Burcă (stănga), antrenorul lui Dinamo, și Vlad Iacob (dreapta), administratorul special al „câinilor”
Ovidiu Burcă (stănga), antrenorul lui Dinamo, și Vlad Iacob (dreapta), administratorul special al „câinilor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 09:07 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 10:04

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a vorbit din nou despre stadionul „Arcul de Triumf”. 

Oficialul lui Dinamo susține că discuțiile pentru închirierea stadionului sunt avansate. Următoarele două meciuri „acasă” vor fi jucate de „câini” la Giurgiu. Din cauza sancțiunii primite după incidentele de la meciul cu Steaua (scor 1-2), Dinamo este nevoită să se mute din București.

Ilie Dumitrescu, enervat de formatul Cupei României: „De ce echipele trebuie să accepte chestia asta?”
REACȚIE
Ilie Dumitrescu, enervat de formatul Cupei României: „De ce echipele trebuie să accepte chestia asta?”

Vlad Iacob: „Sper să jucăm în competițiile europene pe «Arcul de Triumf»”

„În acest moment, «Arcul de Triumf» este administrat de CSN (n.r. - Complexuri Sportive Naţionale, din cadrul MTS), cu care suntem în discuţii avansate. 

Din păcate avem acum suspendarea terenului pentru două etape şi vom evolua la Giurgiu. Până atunci, e destul timp să finalizăm înţelegerea”, a declarat Vlad Iacob, citat de Orange Sport.

Apoi, administratorul special de la Dinamo a vorbit și despre viitoare meciuri în grupele cupelor europene pe stadionul „Arcul de Triumf”.

„Cu puţin noroc, poate o să jucăm şi în grupele competiţiei europene acolo. Eu îmi eu doresc să fie într-un viitor cât mai apropiat”, a spus Vlad Iacob, potrivit sursei citate.

În acest moment, Dinamo se bazează doar pe ajutorul financiar primit de la Programul DDB, fără a avea un alt investitor. Discuțiile dintre Dorin Șerdean, cel care deține 74% din acțiunile lui Dinamo, și posibili investitori au căzut, fie că cei interesați au fost Muhammad Murad sau grupul „One Tower”.

În plus, situația din clasament a lui Dinamo este dezastruoasă. După 7 etape de Liga 2, „câinii” sunt pe locul 16 din 20, cu 6 puncte.

De ce nu mai joacă Dinamo în Ștefan cel Mare? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960!”

Citește și:

A ales greșit FCSB? Ișfan, peste fotbalistul de 1,7 milioane de euro al lui Becali

Etapa #8 din Liga 2 debutează azi cu 4 meciuri » Șelimbăr - CSA Steaua, capul de afiș! Programul complet + Clasamentul actualizat

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  01 Octombrie 2022, 19:54

Ca Iacob sau Zavaleanu spun prostii e una. Grav este ca sunt *** mii de indivizi care cred. Exista prostalai care cred in refacerea planului de reorganizare. Ei bine, acesti prostalai sunt suportul care asigura afundarea lui Dinamo. Am compasiune pt dinamovistii lucizi si cu bun simt. Sunt tare putini.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  01 Octombrie 2022, 11:15

Hai sa vedem ce inseamna "putin noroc" in mintea lui Iacob.Dinamo sa prinda play-off-ul si apoi sa obtina promovarea in sezonul acesta (locul 16 din 20,cu 6 puncte in 7 etape) iar in sezonul viitor sa prinda play-off-ul si sa termine in primele 4 sau sa castige play-out-ul si barajul...cred ca are nevoie de un "noroc galactic + bulan cosmic".Intre timp,foamea sta incolonata la usa,iar el viseaza "Şampion Lig"...Ce te costa sa visezi?Vise placute,domnu' Iacob.Sa ne anunti si pe noi cand te trezesti...

therealreddog33
therealreddog33  •  01 Octombrie 2022, 11:06

Iacob iar a dat-o pe ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează