Comentarii (5)
 •  03 Mai 2008, 12:41

Mi se pare mie, sau Gazul nu vrea sa promoveze? Se intampla in ultimii ani sa joace f bine aproape tot campionatul, iar spre sfarsitul lui sa "cada". Poate nu se vrea promovarea...pt ca in cazul asta ar trebui sa creasca primele, poate si salariile, si domnii sefi nu vor asta. Sper sa ma insel! Bravo pentru baietii de pe teren!

 •  01 Mai 2008, 10:34

ai facut prea multe calcule matematice si te-au dat peste cap , de aia echipa a jucat asa!!! Esti varza pe cartofi , du-te la scoala si lasa fotbalul!!!Altfel o sa ai soarta lui UTA si Mioveni!

 •  30 Aprilie 2008, 18:23

stati fratiilor linistiti ca com promova si pana la urma am pierdut la alba-iulia care este o echipa f.buna si sper sa promoveze la anu iar despre gazu sa ne bucuram ca suntem pe 2 la 7 pct distanta ce vreti mai mult hai sa fim si realisti suntem totusi o echipa modesta care spera sa reziste in liga 1 si nimic mai mult sa ne bucur de aceasta performanta si sa nu uitam de alte orase din tara care ar dori o echipa ca gazu (SIBIU, TG MURES,SATU MARE,BAIA MARE,.....ETC) asa ca FELICITARI BAIETI

 •  30 Aprilie 2008, 12:25

stiu in surse sigure ca vom promova - sta calm

 •  30 Aprilie 2008, 10:00

parca sunt oracolul de la balcesti tot ce am zis despre fetitzele astea de la gazu sa adeverit.lasii .erau leri cand au avut 9 victoriiconsecutive si acum dintro data '' echipa nu arata ca una de divizia a ''.nenorocitii.amagesc pe medieseni cum vor ei.

Comentează