FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM PLOIEŞTI

Din nou în Liga I după 5 ani!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2009 00:00

Ploieştiul are iarăşi echipă în prima divizie după o pauză de 5 sezoane. CSM Ploieşti a reuşit să învingă ieri la Piatra Neamț (2-0), prin golurile lui Mihalache şi Păun, şi e matematic promovată cu o etapă înainte de final. Elevii lui Ion Moldovan au început petrecerea imediat după ultimul fluier al arbitrului Georgian Ionescu. (Ciprian
Avădanei)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rusulika87
rusulika87  •  22 Iunie 2009, 18:17

Fortza Ploiesti-ul...Fortza Astra...felicitari intregii echipe...si in special lui Vivi Rachita...el a facut tot pt echipa asta

 •  11 Iunie 2009, 21:14

Bravo Ploiesti! Vreau sa demonstrati ca meritati locul in Liga 1! Cum se pun in vanzare abonamente, o sa imi iau primul...Si in primii ani din 2000 am avut abonament 3 ani la rand la Astra! Fortza Dracii Negri!!

 •  08 Iunie 2009, 23:18

felicitari baieti!o meritati din plin. forzza astra. mooie lupilor.(suporteri fara echipa.)astra revine in liga I dupa 5 ani pe cand lupii galbeni traiesc din amintiri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează