FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Verdictul categoric al unui jucător de la Dinamo: „Nu avem lot de promovare”

Articol de , - Publicat luni, 15 august 2022 18:34 / Actualizat luni, 15 august 2022 19:50

Înainte de meciul cu Oțelul Galați, din a doua etapă din Liga 2, mijlocașul Neluț Roșu a analizat lotul lui Dinamo și are un verdict categoric.

  • Dinamo - Oțelul se joacă marți, la Clinceni, de la 18:00. Meciul e liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct pe DigiSport, OrangeSport și Prima Sport

Neluț Roșu a comentat vizavi de șansele echipei de a se întoarce în Liga 1.

Dezvăluiri despre Dan Șucu: „Din păcate, a ajuns la Rapid. Dar ține cu altă echipă”
RAPID
Dezvăluiri despre Dan Șucu: „Din păcate, a ajuns la Rapid. Dar ține cu altă echipă”

Neluț Roșu: „Dinamo n-are lot de promovare”

„Dinamo nu are lot de promovare! Trebuie să fim sinceri și realiști. Ne batem, luptăm și o să vedem ce se întâmplă. Nu știu care echipă are lot de promovare. Anul trecut, era să promovăm cu Chiajna de pe locul 5.

Avem echipament, apă, mâncare, terenul de antrenament este foarte bun, avem condiții bune, celelalte probleme sperăm să se rezolve. Cine a venit în această vară la Dinamo știa care e situația clubului. 

Nu ne-a păsat de probleme, avem încredere. Vrem să formăm un grup și să ne batem pentru un loc în play-off, să promovăm, să vedem dacă vom reuși. Sperăm să vină cineva lângă echipă, să se rezolve problemele. Este un an important, chiar dacă s-a retrogradat, avem șansa să revenim în Liga 1 ”, a spus Roșu la conferința de presă.

N-aș putea să dau vreun verdict, dacă e lot de promovare sau nu, nu pot pune ștampile. Avem jucători tineri, au nevoie de timp pentru a deveni cu adevărat importanți. Au potențial mare, va depinde și de mine, dar și de ei, ca să ridicăm nivelul.

Momentan, sunt mulțumit. Dacă putem aduce jucători peste nivelul ligii secunde, care să ne ajute, ar fi foarte bine. În momentul în care am venit la club, am avut o discuție cu toți jucătorii. Am zis «Dacă există vreun jucător care nu poate sau nu vrea să dea randament 100% din cauza acestor probleme care sunt, este liber să plece».

Au plecat jucători importanți și au rămas cei care sunt motivați cu adevărat să reușească ceva important în tricoul lui Dinamo. Și-au asumat starea de fapt și cu ei mergem la luptă

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Ovidiu Burcă, declarații înainte de Dinamo - Oțelul: „Îi simt pregătiți pe băieți”

Citește și: 

Dinamo se teme de o nou-promovată! Burcă, înaintea derby-ului etapei de Liga 2: „Sper să ne ridicăm la nivelul Oțelului”

Conducerea lui Dinamo nu se pune de acord în privința negocierilor cu Murad: „Nu ne-a cerut niciun fel de document” vs. „Discuțiile merg foarte bine”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
mirstelistu
mirstelistu  •  16 August 2022, 13:30

No asta da club profesionist, jucatorii sunt multumiti ca au apa, mancare si au unde sa se antreneze. La multi ani in liga 2 frati dinamovisti!

rocky5
rocky5  •  16 August 2022, 02:09
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 15 August 2022, 20:59

Ne intereseaza de prostii fcsbisti =))))

Fcsbist este deja un adjectiv!

istet10
istet10  •  15 August 2022, 23:18
Postat de creeperno807 pe 15 August 2022, 22:35

Dupa ce se rezolva cele 5 transferuri anuntate de Iacob, va fi rezolvata si problema lotului

Transferurile se rezolva peste 3-5 etape, lotul se omogenizeaza peste 10 si uite asa ajungeti in play out. Si fara promovare pa, faliment sigur. Dar sa vedem , reuseste Dinamo sa finalizeze sezonul?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close