FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

OFICIAL Unde se joacă Dinamo - Oțelul » Anunțul făcut de club

Dinamo, Foto: Ionut Iordache (GSP)
Dinamo, Foto: Ionut Iordache (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 17:18 / Actualizat luni, 08 august 2022 17:28

Cum partida dintre Dinamo și Oțelul nu se poate juca nici arena Arcul de Triumf, nici pe stadionul din Ștefan cel Mare, echipa bucureșteană se vede nevoită să dispute partida pe un alt stadion.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a anunțat astăzi că meciul contra celor de la Oțelul, din etapa #2 a Ligii 2, va avea loc pe stadionul din Clinceni.

Mihai Rotaru e gata să-l schimbe azi pe Laszlo Balint cu Rădoi sau Grozavu!
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru e gata să-l schimbe azi pe Laszlo Balint cu Rădoi sau Grozavu!

Dinamo - Oțelul se joacă la Clinceni

Disputa cu formația antrenată de Dorinel Munteanu urmează să se joace la Clinceni. Anunțul a fost făcut de Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

„Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă , însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii «Arcului de Triumf» au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă. Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni”, a declarat Vlad Iacob, într-un comunicat pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

Dinamo nu poate juca nici pe stadionul din Ștefan cel Mare

„Câinii” au anunțat inițial, cu mult entuziasm, că vor disputa meciurile de pe teren propriu din acest sezon pe arena „Arcul de Triumf”. Cu o săptămână înaintea partidei cu Oțelul, oficialii dinamoviști au fost informați că suprafața de joc va fi schimbată și că trebuie să găsească o altă arenă. 

Dinamo s-a orientat către stadionul din Ștefan cel Mare, dar starea precară le-a dat din nou planurile peste cap. 

Dinamo a debutat în Liga 2, 1-0 cu Progresul Spartac

Citește mai multe știri despre Dinamo:

De ce nu s-au concretizat discuțiile dintre Dinamo și Mohammad Murad

Răsturnare de situație la Dinamo: Burcă i-a spus că nu mai contează pe el, dar poate continua la echipă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  09 August 2022, 00:24
Postat de creeperno807 pe 08 August 2022, 22:42

Stadion mai frumos, cheltuieli mai mici

Da, daca stadionul era mai urat si cheltuielile erau mai mari . Sunteti perspicace . O sa jungeti departe. De prima liga.

creeperno807
creeperno807  •  08 August 2022, 22:42

Stadion mai frumos, cheltuieli mai mici

istet10
istet10  •  08 August 2022, 21:31
Postat de 88gore88 pe 08 August 2022, 20:32

Si ce crezi,maine tot la Clinceni...

Dinamovistii pricep greu si uita repede. Atunci, cu ei trebuie aplicat ceea ce ne-au invatat ilustrii nostrii strabuni cu Repetitio .... . Altfel exista riscul sa-i fi gasit la Giurgiu in ziua meciului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează