FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ziua decisivă pentru viitorul lui Dinamo » Când are loc votul pentru planul de reorganizare

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 09:32 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 09:52

Aflată în lupta pentru promovarea în Liga 1, Dinamo are în față un moment cheie privind viitorul clubului: votul noului plan de reorganizare.

Cu o datorie totală de 7,5 milioane de euro, formația alb-roșie speră să-i fie aprobat noul plan de reorganizare, al treilea pregătit de club, care ar face ca o parte dintre datorii să fie șterse.

Jucătorii sunt plătiți, oamenii de la birou stau la rând. Datoriile o sufocă pe Dinamo: sumele de plătit în regim de urgență
Dinamo
Jucătorii sunt plătiți, oamenii de la birou stau la rând. Datoriile o sufocă pe Dinamo: sumele de plătit în regim de urgență

Noul plan de reorganizare al lui Dinamo se votează pe 7 aprilie

Noii acționari Eugen Voicu și Andrei Nicolescu încearcă să convingă Adunarea Creditorilor să aprobe noul plan de reorganizare modificat.

Votul de care se leagă viitorul lui Dinamo va avea loc vinerea viitoare, 7 aprilie.  Miza este ștergerea datoriilor de peste 5 milioane de euro de la categoria chirografarilor, condiție principală pentru atragerea de investitori. Astfel, ar mai rămâne de plătit până în 2025, la masa credală, 2,4 milioane de euro.

Cine se opune noului plan de la Dinamo

CS Dinamo, instituție publică, grupare administrată de Ministerul de Interne, va efectua demersurile legale pentru a respinge noul plan de reorganizare, fiind trecută la categoria „chirografari”. 

Fiind o instituție publică, clubul sportiv, cu care gruparea de fotbal este în relații amicale, va fi nevoit să facă orice demers legal pentru a respinge noul plan de reorganizare! Întrucât este înscris la masa credală cu 199.467,70 de lei, aproximativ 41.000 de euro, bani pe care trebuie să-i recupereze. Sau să facă tot ce poate pentru a-i recupera. 

Mai sunt și alte societăți de stat acolo, la „chirografari”, cu datorii totale de aproximativ 6.000 de lei, care vor urma aceiași pași legali, este vorba de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR) și Administrarea Domeniului Public.

5 milioane de euros-au șters la precedenta insolvență a lui Dinamo din banii datorați instituțiilor statului

VIDEO Valentin Lazăr, despre experiența cu Mircea Rednic ca antrenor: „M-a trimis la conferința de presă, iar în ziua meciului, m-a scos din lot”

Citește și:

Dinamoviștii acuză, după Oțelul - Steaua 3-2: „CSA e în play-off doar să încurce Dinamo” + Un „câine” a pariat pe victoria gazdelor și peste 3,5 goluri: „Am simțit blatul!”

Ovidiu Burcă a schimbat din mers obiectivul echipei și dezvăluie o discuție decisivă cu jucătorii: „Gata, până aici!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
creeperno807
creeperno807  •  01 Aprilie 2023, 22:36

Trebuie facut hair-cut!

Hcm27
Hcm27  •  01 Aprilie 2023, 19:46
Postat de parpalache pe 01 Aprilie 2023, 19:11

Bine ca sunt papagalii la curent!Ei doar le iau de-a gata!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  01 Aprilie 2023, 19:11
Postat de Hcm27 pe 01 Aprilie 2023, 19:01

Tu nu ești la "curent" cu multe

Bine ca sunt papagalii la curent!Ei doar le iau de-a gata!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează