FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo și-a prezentat primul transfer pentru Liga 2: „Am ales cu inima. Mă gândesc doar la promovare”

Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo // FOTO: Facebook
Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 14:19 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 17:27

Bogdan Gavrilă (30 de ani) este primul jucător pe care Dinamo îl transferă, după retrogradarea în Liga 2. 

Extrema, care poate evolua și ca mijlocaș ofensiv central, a încheiat înțelegerea cu Sirens FC (Malta) și vine din postura de jucător liber de contract. 

FRF a anunțat echipele care au primit licența pentru Liga 2: încă un club de tradiție a dispărut + ce se întâmplă cu Dinamo
GAZ METAN
FRF a anunțat echipele care au primit licența pentru Liga 2: încă un club de tradiție a dispărut + ce se întâmplă cu Dinamo

Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo

 Gavrilă a fost prezentat azi și deja a efectuat primul antrenament la baza de la Săftica, sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu. 

„Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!”, a spus Bogdan Gavrilă pentru pagina de Facebook a clubului. Gavrilă a mai jucat la Dinamo între 2014 și 2016, bifând 48 de partide (4 goluri și 5 pase de gol). 

De-a lungul carierei, Gavrilă a mai fost legitimat la Chindia, Oțelul, Petrolul, Ethnikos (Cipru), Poli Iași, Valletta (Malta), Gloria Buzău și Sirens FC (Malta).

200.000 de euroe cota lui Bogdan Gavrilă, potrivit transfermarkt

Ce spunea Bogdan Gavrilă în mai despre problemele financiare din fotbalul românesc: „În Malta ai o siguranță că primești banii”

Ultimele 6 luni au fost foarte bune pentru mine. Am terminat contractul, ei mi-au propus prelungirea, dar i-am rugat să mă aștepte să văd ce opțiuni mai am și să iau apoi o decizie. În caz că nu voi găsi nimic care să merite, mă voi întoarce acolo. 

Valoric, campionatul din Malta e undeva între Liga 1 și Liga 2 din România. Oamenii sunt pasionați de fotbal. Din păcate, nici nu pot să compar situațiile unor echipe din România cu cele ale echipelor din Malta. Mulți jucători români m-au contactat să vină în Malta, sătui de problemele financiare. Acolo ai o siguranță că primești banii, că nu-i pierzi

- Bogdan Gavrilă pe 21 mai, la GSP Live

Dinamo are interdicție la transferuri

 Dinamo l-a prezentat pe Gavrilă, dar pentru moment are interdicție la transferuri. 

Decizia FIFA a venit după memoriul înaintat de fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, Petar Gluhakovic. Fostul fundaș dreapta a câștigat procesul și are de primit 26.000 de euro.

VIDEO Ovidiu Burcă despre situația de la Dinamo: „Toată lumea vorbește de faliment, eu cred că e loc de redresare”

Citește și: 

EXCLUSIV Steliano Filip acuză o clauză din contractul cu Dinamo: „Au vrut «să mă facă puțin». Eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza pe care nu o are nimeni?”

Fosta speranță a „câinilor” a ajuns să lucreze într-o multinațională din Germania: „Aici chiar nu-ți faci griji pentru ziua de mâine” » Amintiri inedite de la Dinamo: „Ce a făcut Zuluf m-a zăpăcit, pur și simplu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
paolo19
paolo19  •  28 Iunie 2022, 04:49
Postat de creeperno807 pe 27 Iunie 2022, 22:41

N-o sa spuna nimeni ca-i csist de mic. Tot patrimoniul clubului din liga 2 va ajunge la clubul-mama in cazul falimentului. CS Dinamo va primi toti dinamovistii cu bratele deschise in caz ca FC Dinamo intra in faliment

Care patrimoniu, mă? Milioanele pe care aveți sa le dați? Sper ca asta să-și fi adus bani cu el, ca de la fc coaforu' nu vede nimic în veci.

creeperno807
creeperno807  •  27 Iunie 2022, 22:41

N-o sa spuna nimeni ca-i csist de mic. Tot patrimoniul clubului din liga 2 va ajunge la clubul-mama in cazul falimentului. CS Dinamo va primi toti dinamovistii cu bratele deschise in caz ca FC Dinamo intra in faliment

doctorsean
doctorsean  •  27 Iunie 2022, 20:22
Postat de jean_valjean pe 27 Iunie 2022, 18:53

Nu ai inteles..nu ma refeream la prezenta pe stadion. Am spus ca Dinamo in liga a doua aduna mai mult interes decat ambele craiove din prima liga..sau cat toata liga 1 la un loc, cu exceptia echipei lui gigi, ptr ca o confunda lumea cu steaua. Era un raspuns ptr un fan oltean ce radea de noi...scrie Dinamo pe forumuri sau vorbeste despre ei la tv, si aduni multi curiosi..! Intra pe articole despre craiove, sunt 3 oameni ! Multe echipe mari ale lumii au retrogradat..dar numele, interesul, suporterii, au ramas la fel ! Repet, nu au cum sa inteleaga astea niste suporteri ce au vandut echipa de suflet ptr un loc mai caldut in alta parte ! Nu poti sa ii faci sa inteleaga pe randomi, craiolgute ,mititei si gigei ! Hai pa !

tu vorbesti bah prostule? cum se desfiinetaza nonameul din liga a 2-a care a retrogradat cum o sa spui ca esti cs-ist de mic. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează