FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Echipele din Liga 1 i-au pus gînd rău Rapidului » LPF, mandatată să ia măsuri împotriva giuleştenilor!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 15:02

Adunarea Generală a LPF a hotărît astăzi ca echipele din Liga 1 să împartă în mod egal suma pe care Rapidul ar fi trebuit s-o primească din drepturile TV pentru clasarea pe locul 8 în sezonul trecut.

Giuleştenii au fost retrogradaţi de TAS însă au primit deja un avans de 200.000 de euro. Astfel, LPF a fost mandatată de cluburile din Liga 1 să deschidă procedurile legale împotriva clubului din Giuleşti pentru a recupera banii.

Pînă atunci însă, fiecare echipă din Liga 1 va încasă 49.000 de euro din banii pe care ar fi trebuit să îi încaseze Rapidul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
alone.against.all
alone.against.all  •  11 Decembrie 2013, 19:53

Rapid Nu Moare !

ipsilante
ipsilante  •  11 Decembrie 2013, 08:12
Postat de maxx1923 pe 10 Decembrie 2013, 20:21

simpatizantilor echipei fam ceausescu,steaua buc,sunt rugati sa se abtina de la comentarii la adresa echipei Rapid si sa citeasca cum ciuma rosie a infiintat echipa lor direct in prima divizie fotbalistica desfiintand alte echipe. Rog simpatizantii(suporteri n-au) echipei favorizate de pcr si in special de fiul dictatorului sa roage echipa sa nu se prezintte in ultimul meci din cl sa nu fie rusinea si mai mare decat e acum.Multumesc pentru intelegere

Sint fan Stiinta! Nu conteaza ca te-ai nascut prin cezariana, contraza sa nu faci umbra pamintului degeaba si sa dovedesti prin fapte ca nu esti un accident nefericit al naturii, o rusine pentru semeni, o povara... Apropos, de Steaua... Nici eu nu o iubesc, ba din contra, dar atunci cind tineti cu Rapid, iar casa va arde, a va concentra fortele sa uriti si sa injurati pe altii, in loc sa va uniti pentru ca sa va salvati pe voi, este o mizerie... o inconstienta... Salvati-va mai intai si demolati Steaua pe teren, daca aveti zeama in instalatie si creier sub freza... Altfel e numai vorba de voi. In curind nu o sa mai aveti cu cine tine... Mai ginditi-va... Bafta!

viorescu
viorescu  •  11 Decembrie 2013, 08:04

LPF ar trebui intai sa raspunda pentru daunele pricinuite Rapidului si apoi sa mai aiba pretentii. "să deschidă procedurile legale împotriva clubului din Giuleşti pentru a recupera banii." - sper ca nu se refera la judecata - LPF sa dea in judecata un club afiliat!?! Oare ce-ar zice UEFA?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează