FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Florin Matache s-a mutat la echipa lui Dragnea! „Eroul de la Liberec” este noul antrenor cu portarii de la Turris

FOTO: Facebook AFC Turris Turnu Măgurele
FOTO: Facebook AFC Turris Turnu Măgurele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 19:05

Florin Matache (36 de ani) a hotărât să se retragă din activitatea de fotbalist, dar va rămâne la nivelul gazonului, din postura de antrenor cu portarii la Turris Turnu Măgurele.

Proaspăt promovată în Liga 2, Turris Turnu Măgurele l-a cooptat pe Florin Matache în staff-ul tehnic. Acesta se va ocupa de pregătirea portarilor și va colabora cu antrenorul principal Erik Lincar.

Ultima dată, Florin Matache a apărat între buturile echipei Flacăra Horezu, rivala lui Turris din Seria a III-a a Ligii 3, care a încheiat sezonul pe locul 3.

Astfel, după ce a jucat pentru Metalul Plopeni, Dinamo, Ceahlăul Piatra Neamţ, CS Otopeni, U Cluj, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Concordia Chiajna, Academica Clinceni şi Flacăra Horezu, Florin Matache își începe cariera de antrenor cu portarii la Turris Turnu Mărgurele.

„Sper să ajut Turris Turnu Măgurele sa aibă un sezon bun în Liga 2, să avem rezultate cât mai bune, iar portarul să fie un post care ajută echipa. Nu vreau să mai apăr, sunt antrenor cu portarii. Poate să mai intru pe teren doar în cazuri extreme. Aşa a fost şi la Flacăra. Turris este o echipă de eşalon superior. Îi mulţumesc lui Erik Lincar pentru oportunitate. Am mai lucrat cu el la Vâlcea şi Chiajna şi am făcut o treabă bună. Sper să facem încă o dată. Momentan nu ştiu obiectivul, ştiu doar că se vrea un loc cât mai onorabil”, a declarat Florin Matache, potrivit Prosport.

Turris este echipa condusă de Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, fostul șef PSD. Formația beneficiază de o arenă cochetă cu aproape 2.000 de locuri care a fost modernizată în 2018. Toate lucrările pentru cele două tribune au costat 3 milioane de euro.

 

 

#AFC TURRIS TURNU MAGURELE #Liga 2 #transfer #FLORIN MATACHE BINE AI VENIT IN FAMILIA NOASTRA, FLORIN MATACHE! Florin...

Publicată de AFC Turris Turnu Măgurele pe Marţi, 11 iunie 2019

 

10 ani de la „Minunea de la Liberec”

Pe 27 august 2019, se vor împlini zece ani de când Dinamo reușea să se califice în grupele Europa League, după o „dublă” incredibilă cu Sloban Liberec.

După ce au pierdut în tur cu 3-0 la masa verde, pentru că fanii au invadat terenul, dinamoviștii au reușit să câștige în retur la loviturile de departajare.

Florin Matache a fost cel care a apărat penalty-ul decisiv și a dus-o pe Dinamo în grupele Euorpa League, marcând astfel ultima calificare de acest gen din istoria „câinilor”.

VEZI ȘI:

Ciprian Marica îi liniștește pe suporterii de la malul Mării: „Nu fiți îngrijorați, Farul Constanța nu va dispărea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează