FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

EXCLUSIV UPDATE Flavius Stoican, noul antrenor la Petrolul Ploiești! » „Lupii galbeni”, la a doua lovitură importantă, după aducerea lui Marius Stan

Flavius Stoican e la un pas să bată palma cu oficialii Petrolului
Flavius Stoican e la un pas să bată palma cu oficialii Petrolului

Articol de , - Publicat joi, 13 iunie 2019 14:00

Flavius Stoican (42 de ani) e noul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești, echipă care are drept obiectiv clar promovarea directă în Liga 1 în următorul sezon. 

update joi 13:00

Flavius Stoican este noul antrenor al celor de la Petrolul. Acesta a ajuns la un acord cu cei din conducerea ploieștenilor

Știrea inițială:

Liber de contract după despărțirea de Poli Iași, unde a petrecut două sezoane, în primul dintre ele reușind calificarea moldovenilor în play-off, Stoican e acum la un pas să bată palma cu oficialii Petrolului, care nu vor mai continua cu Gheorghe Mulțescu. Stoican a mai fost dorit și vara trecută la Ploiești, dar a ales să continue la Iași. 

Astfel, Petrolul e la un pas să reușească a doua lovitură importantă în 24 de ore, după ce Marius Stan, fostul conducător de la Oțelul Galați, a fost convins să preia funcția de președinte. - Detalii AICI!

Strategia ploieștenilor va fi una clară și va ținti promovarea imediată în prima ligă. Petrolul Ploiești a terminat sezonul pe locul patru în Liga secundă. „Lupii galbeni” s-au luptat cu șanse la promovare până în ultima etapă, pierzând lupta pentru locul de baraj cu cei de la U Cluj.

Vezi și: Marius Stan va fi noul președinte al celor de la Petrolul Ploiești » Joi are loc prezentarea oficială

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iunie 2019, 21:07

ploiestenii dau lovitura, dar, mai dureaza...:).articole facute pe masa de impachetat peste..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close