FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

EXCLUSIV FOTO Act de vandalism pe stadionul Farul! Au scris „Forzza Steaua” pe gazon » Primăria nu știe să explice incidentul: „Nu înțeleg care e legătura”

Foto: Mihai Cheleș +3   FOTO
Foto: Mihai Cheleș

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 14:20

Pe gazonul stadionului Farul din Constanța a apărut astăzi scris mesajul „Forzza Steaua”. Gazonul a fost ars în așa fel încât să apară respectivul mesaj. Nimeni de la Primăria Constanța n-a știut să dea vreo explicație pentru acest incident, deși arena e administrată chiar de această instituție.

Ciprian Marica, investitorul echipei de fotbal Farul Constanța, a comentat pentru GSP.ro: „Nu e în grija mea stadionul. Arena e a Primăriei, ea administrează stadionul. Și eu am primit pozele pe care le aveți voi. Până nu de mult furaseră cablurile de la nocturnă, acum au ars gazonul. Eu mă duc cu echipa să joc prin județ pentru a proteja suprafața de joc pentru campionat. Dar mai multe detalii cred că puteți lua de la Primărie”.

forzza steaua farul +4 FOTO

Reporterul GSP a sunat la Primăria Constanța, dar astăzi fiind zi liberă pentru bugetari la telefon a răspuns doar agentul de securitate Dan Mihai.

„Am auzit și eu de acest incident de la unul dintre șefii noștri. S-a adus la cunoștință organelor, adică domnului Văduva Ionuț. Acum nu știu ce a hotărât dânsul. Din câte am înțeles, e de la o manifestare mai veche acel mesaj.

Dacă mă întrebați când s-a scris nu pot să vă răspund. Stadionul e păzit, nu poate intra oricine la orice oră. Din cercetările care s-au făcut s-a ajuns la concluzia că mesajul e de la o manifestare mai veche. Dar pentru mai multe detalii vă rog să luați legătura cu domnul Văduva Ionuț. Azi e zi nelucrătoare, dar eu pot să vă dau numărul de telefon de la biroul său”, a spus agentul de securitate. Șeful de serviciu Ionuț Văduva n-a fost nici el de găsit.

Reprezentanții Primăriei, iritați de interesul pentru subiect

În schimb, am reușit să luăm legătura cu șefa biroului de comunicare al primarului, Diana Sobaru: „Sincer, eu nu știu absolut nimic, pentru că sunt acasă în concediu medical. Nu știu cine ar putea fi abilitat să dea informații pe un asemenea subiect. Nu înțeleg care ar fi legătura că a apărut un mesaj „Forzza Steaua” pe stadion? Ce legătură are că a apărut acel mesaj? Primăria doar administrează stadionul. O să încerc să văd cine ar putea să vă ajute și o să vă dau un mesaj”.

La 30 de minute distanță, Diana Sobaru a revenit cu un telefon: „M-am interesat, dar n-am mare lucru să-ți spun. Se fac verificări. S-au luat măsuri suplimentare, se închid lacătele, se încuie porțile. E o știre de mare senzație asta”. 

Contrar spuselor oficialilor Primăriei, după convorbirea telefonică cu Diana Sobaru, fotograful Mihai Cheleș s-a dus la stadion pentru a surprinde imaginile din galeria foto de mai sus și n-a fost oprit de nimeni: „Nu e nimeni aici. Sunt doar eu, porumbeii și trei alergători”.

Cât despre campionat, Farul e într-o situație dezastruoasă, fiind pe loc retrogradabil, 17, cu 20 de puncte, la două lungimi de primul loc care asigură salvarea.

Vezi și:

GSP LIVE / Ciprian Marica, șocat de ce a pățit la Farul: ”Cablurile de la nocturnă au fost tăiate pentru a fura cuprul, apă luăm dintr-un puț”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
rocky2
rocky2  •  25 Ianuarie 2019, 02:56

Un mesaj agramat, clar ca e mana unui unui fcsb-ist!

mordi
mordi  •  24 Ianuarie 2019, 18:08

Constanta e cu Steaua dintotdeauna.

hanmocar
hanmocar  •  24 Ianuarie 2019, 18:07

riiosilor , mai aveti teme de facut ptr miine , capu' la fund hazmancarestar !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează