FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

LIGA 2. UTA protestează după înjumătățirea punctelor: „Ne-ați luat munca!” + Scene incredibile din ședință: Rapid și Petrolul au forțat mâna FRF și au cerut și mai multe favoruri!

FOTO: Facebook @UTA Arad
FOTO: Facebook @UTA Arad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 20:18

Federația Română de Fotbal a decis azi împreună cu cluburile formatul în care se va relua Liga a 2-a: puncte înjumătățite, primele 6 echipe se bat pentru promovare în play-off. Liderul UTA este cea mai dezavantajată după decizie. 

„E clar că e o decizie care ne dezavantajează. E păcat că se ia munca atâtor luni. Noi nu avem acum ce face, trebuie să ne supunem. Am vorbit și cu băieții, sunt montați, mai ales după ce li s-a întâmplat. Pot să spun că mă așteptam la decizia asta. Singura echipă prejudiciată suntem noi. Poate să spunem că și Turris, care intră cu un meci mai puțin, dar ei nu pierd 5 puncte, cel mult unul și jumătate”, a declarat Laszlo Balint pentru GSP.ro.

Petrolul și Rapid au vrut mai mult

În finalul ședinței care a stabilit formatul finalului de sezond in Liga 2 au avut loc scene interesante. După ce formațiilor li s-au înjumătățit punctele, cei de la Petrolul au plusat și au cerut să se dispute 10 meciuri, tur-retur, nu 5, cum se stabilise.

Clubul Rapid agrease ideea, dar Răzvan Burleanu a intervenit. Președintele FRF a spus că deja a prejudiciat o echipă prin reducerea avansului și că nu e posibilă această variantă. 

După o pauză de 5 minute, Petrolul a revenit asupra declarației și a acceptat varianta inițială.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

EXCLUSIV E gata! FRF a înjumătățit punctele în Liga 2! Rapid și Petrolul profită: cum se termină sezonul din Liga 2 și câte formații au intrat deja în vacanță

Abia au promovat în Liga 2 și se gândesc să se retragă: „Nu vrem să păcălim suporterii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Mai 2020, 17:30
Postat de Sumanariu Florin Catalin pe 14 Mai 2020, 13:54

Am inteles ca au avut de pierdut dar nu ai cum sa te declari campion dupa jumatate de campionat. Mai cinstit ar fi fost sa se plece cu un punct diferenta sau chiar deloc, asa UTA va mima fotbalul in toate 5 meciurile pentru , aratati fotbal , vrem sa vedem meciuri frumoase si goluri iar la final cei mai buni sa mearga in prima liga.

Esti total incorect,...cum "jumatate de campuionat" ?. Si d3 ce sa se taie punctele ?

whiteredarad
whiteredarad  •  14 Mai 2020, 17:28

Am citit toate comentariile Deci , Burleanu a spus : Am cautat solutia cea mai putin dezavantajanta. Oare asa e ? Pentru Aerostar Bacau ( orasul nasterii lui Burleanu si unde a jucat taica sau, s-a putut ca , avand 7 puncte avans sa promoveze direc ?. La fel Craiova lui Mititelu ? Corect si fara a dezavantaja pe cineva era ca locul 2-7, cu echipe intinse pe 2 puncte sa se joace baraj, pentru 2 locuri, iar UTA promovata direct, ca avea... 11 puncte avans. Dar s-a dorit sa fie readuse in "carti" Rapid si Petrolul, sa aiba sanse. In situatia de acum , daca UTA pierde 2 meciuri , la rand ...e pe locul 2. Pleaca cu 5 puncte avans, ( dar i-au fost luate...6),dar vor fi meciuri "care pe care", in plus , dupa 1-3 etape vor aparea meciuri trucate, pentru ca unii, fara sansa , fara interes....sa mai poata aduna ceva. Decizia asta este usor si simplu demolabila ...la TAS, dar va umple, din nou, de *** mintea si inima FRF. Un FRF ..total fara logica, fara randuieli, partizan, plin de "fripturisti" politici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202811598330361
Sumanariu Florin Catalin  •  14 Mai 2020, 13:54

Am inteles ca au avut de pierdut dar nu ai cum sa te declari campion dupa jumatate de campionat. Mai cinstit ar fi fost sa se plece cu un punct diferenta sau chiar deloc, asa UTA va mima fotbalul in toate 5 meciurile pentru , aratati fotbal , vrem sa vedem meciuri frumoase si goluri iar la final cei mai buni sa mearga in prima liga.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează