FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

EXCLUSIV Mihăiţă Pleşan nu va juca în Liga 1 pentru CS Universitatea » Oltenii îşi pierd căpitanul

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 17:09

CSU Craiova rămîne fără căpitan! Mihăiţă Pleşan (31 de ani) se va despărţi de echipă.

Contractul jucătorului cu clubul expiră la finele ultimei etape, iar mijlocaşul n-a ajuns astăzi la un acord cu şefii echipei spre a continua şi în proximul sezon.

Fotbalistul este aproape de a se întoarce în Rusia, acolo unde a evoluat aproape trei ani la Volga Novgorod. Două cluburi ex-sovietice sînt interesate de a-şi asigura serviciile fostului internaţional.

Pleşan nu va juca nici mîine, în ultima rundă, cu CSM Rîmnicu Vîlcea, întrucît, alături de alţi titulari, va fi menajat. Totuşi, Mihăiţă va fi prezent pe "Ion Oblemenco" spre a sărbători cu suporterii şi ca să-şi ia "la revedere" de la craioveni.

4 goluri în 19 partide a marcat Mihăiţă pentru CSU în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
craiova007
craiova007  •  07 Iunie 2014, 04:04
Postat de stiintacv pe 06 Iunie 2014, 21:06

fc u e moaarta si ingropata....

Ok, e moarta si ingropata...sa o lase asa, poate s-o gasi cineva capabil sa o dezgroape. Sau sa o ia ei, astia de la CSU si sa o lipeasca la clubul lor. Abia atunci pot avea legitimitate in ochii suporterilor. Sau daca nu ... sa isi schimbe numele in FC Craiova si sa nu se mai autoidentifice cu Stiinta ... sa fie pur si simplu o echipa din Craiova, ca e loc berechet. Sunt convins ca ar avea mult mai multi sustinatori decat in prezent.

maiorul25
maiorul25  •  06 Iunie 2014, 21:09

kkk

stiintacv
stiintacv  •  06 Iunie 2014, 21:06
Postat de stina pe 06 Iunie 2014, 20:43

se zice ca mustele ,....se strang pe .....ala stii tu ....fc -ul , uta ,..poli ,U cluj, rapid ....sunt echipe moarte sau aproape ...dar traiesc prin suporterii care ii au ....la miere vezi: fc vaslui fc national unirea valahorum .cfr cluj chiar si astra giurgiu etc si clona bineinteles ,echipe care traiesc direct proportional cu disponibilitatea financiara a patronilor care le conduc....daca respectivi mor ( filozofic vb ) moare tot cu ei odata ....ca la faraoni ....la echipele mari e invers .....vezi tragedia lui CRAIOVEANU saracul ....care a fost injurat de 25 mii de olteni

fc u e moaarta si ingropata....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează