FOTBAL  »  LIGA 2  »  INTERVIU

EXCLUSIV Patrick Petre, primul interviu după ce a semnat cu Farul Constanța: „E un proiect frumos aici, iar fanii sunt fanatici!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 17:16

Patrick Petre, 22 de ani, noul transfer de la Farul Constanța, crede că trupa antrenată de Ianis Zicu trebuie să ajungă în eșalonul întâi. 

  • de Aurelian Rotea 

Farul Constanța a ajuns la un acord cu Patrick Petre, 22 de ani. Fiul fostului internațional Florentin Petre a mai evoluat în trecut pentru Dinamo București, Sepsi Sfântu Gheorghe si Poli Iași.

- Patrick, ce te-a făcut să alegi Farul? 
- Am vorbit cu Ciprian Marica și m-a convins prin faptul că are un proiect frumos aici. Îmi place foarte mult Liga a doua anul acesta, este foarte puternică, sunt multe echipe de tradiție cu suporteri frumoși. A contat mult și faptul că Ianis Zicu este antrenor. M-am antrenat timp de o lună cu Farul înainte să semnez contractul. 

- Care sunt obiectivele tale personale pentru acest sezon? 
- Vreau să muncesc cât mai mult la antrenamente și să ajut echipa. În ultima perioadă am stat cam mult în vacanță și este important să-mi reintru în forma sportivă. Aici am posibilitatea să joc, în Liga 1 mi-ar fi fost mai greu, deoarece nu mai sunt junior. Îmi doresc să înscriu mult și o să dau totul ca să ajung cel mai bun jucator al echipei. În viitor, îmi doresc să mă transfer în străinătate. 

- Vă gândiți la promovare? 
- Sigur, acesta este obiectivul echipei. Poziția din clasament nu ne ajută, dar trebuie să muncim si să legăm câteva victorii pentru a urca în clasament. 

- Cum ți s-au părut fanii Farului? 
- Am fost prezent la precedentul meci de Cupă si am rămas impresionat. Fanii sunt extraordinari, sunt fanatici și îi simțim foarte aproape de echipă. Oamenii aceștia chiar merită o echipă în prima ligă.

4 goluriși 6 assist-uri în 69 de meciuri a reușit Petre în Liga 1, în tricourile celor de la Dinamo, Sepsi și Poli Iași

Vezi și: 

Adrian Falub revine la U Cluj » Instalat la miezul nopţii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează