FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROTEST

EXCLUSIV UPDATE Haos la un club care luptă pentru promovarea în Liga 1: "Nici să mâncăm nu putem, că umblă șobolanii pe lângă noi" » Reacția conducerii

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 14:26

Sportul Snagov este pe locul doi în Liga a 2-a, dar la club este o situație extrem de tensionată.

Potrivit surselor GSP.RO, jucătorii formației antrenate de Laszlo Balint au refuzat să se antreneze azi. Aceștia au ieșit 10 minute pe teren, au alergat și au plecat la vestiare. Fotbaliștii sunt nemulțumiți de conducere și de faptul că nu și-au primit banii. Ultimul salariu primit de fotbaliști a fost pentru luna august și cer șefilor să rezolve situația

"Sunt șoareci la masă! condiții de liga a 4-a"

Mai multe voci din cadrul echipei au povestit pentru GSP.RO situația în care se află clubul care se luptă pentru promovare. "Suntem neplăți de luni de zile. Întrebăm conducerea când primim banii și ni se spune «Se rezolvă, se rezolvă». Noi avem familii de întreținut și este foarte greu. Trebuie să facem ceva ca să fim băgați în seamă.

Avem condiții de Liga a 4-a. Nici să mâncăm nu putem, pentru că umblă șoarecii pe lângă noi. Azi, după antrenament, eram la refacere și a venit femeia de serviciu să ne filmeze că bem bere. Și ne certa că de ce am pus tricourile pe jos și de ce am folosit prosoapele.

Noi, în vestiar, suntem un grup unit. Antrenorul ne motivează și facem totul pentru a câștiga fiecare meci. Dar cei din conducere nici nu vin pe la noi. Noi întrebăm când se rezolvă, dar nu ni se spune nimic. Doar primele sunt la zi, dar am înțeles că altcineva ni le plătește", spun jucătorii pentru Gazeta Sporturilor.

"Vom rezolva problemele"

Cătălin Rufă, președintele echipei Sportul Snagov, a vorbit pentru GSP.RO despre situația de la club și a spus că va rezolva problemele.

"Jucătorii trebuiau să primească banii pe 31 și am întârziat două săptămâni. A fost o lipsă de lichidități. Dar problema se va rezolva. Nu există nicio posibilitate să nu plătim jucătorii.

La club sunt condiții foarte bune. Jucătorii sunt cazați la un hotel de 4 stele. Nu știam de problema cu șoriceii. Dar vom vorbi și o vom rezolva cât mai curând. Jucătorii mânâncă la club pentru că așa s-a decis la începutul sezonului. Dar dacă e, îi mutăm la restaurant. Vom rezolva toate problemele și totul va fi bine. Noi nu aparținem de Primărie pentru a băga bani oricând", a spus Cătălin Rufă.

Contactat de GSP.RO, antrenorul Laszlo Balint a refuzat să comenteze situația, spunând că se concentrează la meciul cu U Cluj, dar a lăsat să se înțeleagă că este o situație dificilă.

La Sportul Snagov atmosfera este una tensionată de mai multă vreme, după ce au apărut discuții despre mutarea echipei la Reșița, din iarnă.

  • Sportul Snagov, locul 2 cu 36 de puncte, joacă duminică, de la ora 11:00, un meci extrem de important, cu U Cluj, locul 4, cu 33 de puncte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
861553623922104
Gigel Borcanel  •  15 Noiembrie 2018, 15:59

Frumos articol: izbitor, dramatic, senzaţional, ***. N-au făcut antrenamentul, dar erau la refacere (cu bere), iar şobolanii ăia (mari, senzaţionali, cât mâna), erau de fapt şoareci, probabil unul singur, că şoarecii nu umblă în gaşcă ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează