FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Vasile Maftei, drastic la GSP Live: „Pancu are ce și-a dorit!” + „Mai există un singur rapidist în club”

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 12:25

Vasile Maftei (39 de ani), fost fundaș la Rapid, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a avut un discurs-manifest, în care a vorbit despre actuala situație a Rapidului.

Vasile Maftei spune că a întrerupt orice legătură cu Daniel Pancu, proaspăt demis din funcția de antrenor al Rapidului, și e de părere că cei din conducere au încercat să-l înlăture de la început pe „Pancone”. 

„Nu am mai vorbit cu el de când a fost instalat antrenor la Rapid, de atunci nu am mai avut nicio discuție. Ne-am mai văzut doar întâmplător. A rămas o răceala între noi, el are în momentul de față exact ce și-a dorit. Când vrei să scapi de cineva, îl pui antrenor, că e cel mai ușor să scapi de el. În momentul când Nico (n.r. - Daniel Niculae) a ieșit din acest proiect, odată cu el a ieșit și Nae Stanciu, am plecat eu, a plecat și Șumi. Cel mai ușor să faci pe cineva să plece din club, îl pui antrenor și îi dai responsabilități. În momentul ăla e ușor să scapi de el. La un moment dat era clar că nu o să aibă rezultate, atunci când echipa nu are rezultate cine e de vină? Antrenorul”.

Vasile Maftei: „Singurul de la Rapid care are rădăcini rapidiste e Florin Manea”

Fostul fundaș al Rapidului a continuat, criticând în termeni foarte duri actuala conducere din Giulești. 

„La Rapid au rămas niște oameni care nu au nicio treabă cu spiritul Rapidului, cu istoria Rapidului. Mă uit, fac un exercițiu de imaginație, și îl văd în conducerea Rapidului pe un anume Anghelescu, Burcă, Nicolescu... Singurul care are rădăcini rapidiste e Florin Manea, în rest nu mai știu vreun rapidist adevărat. Care să știe ce înseamnă acest club. Sunt aproape de promovare, dar la ce buget au anunțat, la cum au mers lucrurile, nu cred că e în regulă. 

Normal, Rapidul trebuia să fie în locul celor de la UTA, la câți bani s-au cheltuit. Eu vorbesc în calitate de suporter, altceva nici nu mă interesează. De când am plecat mă numesc suporter, nu mai am nicio legătură. Nu vreau să mă identific cu cei de acum. Nu s-au comportat fair-play cu toți cei care au însemnat ceva pentru Rapid. Sunt multe lucruri pe care nu le știe lumea”. 

Practicile lui Copos au rămas și acum la Rapid 

Emil Dică, fost jucător la Rapid, a povestit la GSP Live cum George Copos îi promisese o anumită sumă pentru prelungirea contractului, dar în final a descoperit că lipseau 30.000 de euro, pentru fiecare an de contract (DETALII AICI). Același lucru s-a întâmplat și acum la Rapid, cu actuala conducere, după cum dezvăluie Maftei. 

„La începutul proiectului au început să-l pună antrenor pe Marius Măldărășanu și au încercat să îi facă o șmecherie la contract, cum se poartă în România. S-au înțeles la un contract și i s-a pus în față altul. Din punctul meu de vedere, Pancu nu ar fi trebuit să fie dat afară, la ce a însemnat pentru Rapid trebuia să fie lăsat să-și facă treaba până la capăt. Când a fost înlăturat Șumi, i-am spus că același lucru se va întâmpla același lucru și cu el. S-au folosit foarte frumos și subtil de legendele acestui club. Acum au încercat să-i înlăture. Lumea vine la stadion pentru Rapid și e normal să vină la stadion acum”
- Vasile Maftei la GSP Live

„Rapidul e un capitol închis!” 

„Indiferent dacă voi fi antrenor sau ce voi fi, eu cât sunt acei oameni la conducerea Rapidului eu nu am ce să mai caut. Cu oamenii ăia nu am ce să lucrez, cu mine s-a terminat. Nu sunt genul să mă întorc. Pentru mine Rapidul e un capitol închis. Vorbim doar în calitate de suporter, am dreptul să vorbesc despre Rapid, mi-am rupt picioarele pentru acest club” -Vasile Maftei, fost căpitan la Rapid.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Antrenorul secund al Astrei dezvăluie cât de greu e să lucrezi cu Alibec și Budescu: „Mai comentează... sunt jucători capricioși!”

EXCLUSIV VIDEO Emil Dică, despre cel mai greu adversar întâlnit și ratarea din sfertul UEFAntastic: „Când am văzut cu cine am duel direct, am închis laptopul!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
mmbank
mmbank  •  19 Martie 2020, 15:42

Maftei, fie esti rau intentionat, fie nu ai minte.Probabil ambele.Pe tine cine te angajeaza, te ia fara reaponsabilitati?Sau ca sa scape de tine?Pancone,unde va mai antrena, va fi fara responsabilitati?Sau il ia cineva fiindca vrea sa scape de el..Multa logica.Voi ati vrea toti sa conduceti acolo, sa dea un prost bani si sa se mai aleaga praful o data.

maccsero
maccsero  •  19 Martie 2020, 14:50

Bă, Maftei, Angelescu dă banii. Cine plătește, comandă. Tu ce dai? Vorbe? O echipă nu se ține cu spirit, de aia a ajuns Rapidul la faliment. Dacă n-ai învățat nimic până la vârsta asta, mai bine taci.

171864063754387
Gabriel Zoro  •  19 Martie 2020, 14:46

CE Rapid, fraților,poate psdsector1.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează