FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC SNAGOV

EXCLUSIV Ziua decisivă » Azi se votează în ședința Consiliului Local posibila mutare a echipei Snagovului la Mangalia! Noi detalii despre parteneriatul pus la cale

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 16:12

În ședința de azi a membrilor Consiliului Local al Municipiului Mangalia, începută la ora 14:30, se votează parteneriatul pe care Primăria îl dorește cu FC Snagov, formație care ar urma să reprezinte orașul Mangalia începând din primăvară.

Sursele Gazetei susțin că părțile implicate au pus deja la cale pașii pe care vor să-i urmeze, astfel încât Snagovul să promoveze în Liga 1. Există însă încă acea problemă legată de insolvența clubului ilfovean.

Formația e obligată să depășească acest prag și să iasă din insolvență până la 31 martie, în caz contrar echipa nu va avea drept de promovare.

"Nu vor fi probleme cu insolvența. În ianuarie sau cel târziu februarie vom rezolva totul și vom ieși din insolvență" Marcel Bunciu, conducător FC Snagov în urmă cu 10 zile

Rămâne însă de văzut în ce măsură consilierii locali vor fi de acord să susțină financiar o formație care este în insolvență și va purta tot numele de Snagov până în vară, neavând încă dreptul de a-și schimba denumirea în Callatis Mangalia în plină competiție.

Mai mult, sursele Gazetei susțin că pentru cel puțin 2-3 luni formația va fi nevoită să joace departe de Mangalia, la Techirghiol.

Asta pentru că stadionul "Central" din oraș va fi renovat. Dacă se va bate palma, oficialitățile locale din Mangalia vor să apeleze la firma Gama Verde a lui Adrian Oprișan pentru a reface suprafața de joc atât de pe stadionul mare, cât și de pe cel de la Neptun, unde echipa se va antrena. Este același om care a pus gazonul și pe Arena Națională înaintea primului meci, cu Franța.

"Discuțiile sunt aproape finalizate. Sper ca această mutare să ne ajute să ieșim din insolvență până în martie. Salariile nu sunt plătite de 2 luni, am ajuns chiar să nu avem bani de transport de la vestiare la teren. La un meci preparatorul fizic a completat foaia de joc" Gyuszi Balint la TV Digi Sport în această dimineață

Citește și:

EXCLUSIV Părțile confirmă tranzacția: cum se va numi din vară liderul Ligii a 2-a și pe ce stadion va juca

EXCLUSIV Liderul din Liga 2 se mută la malul Mării! S-a înțeles cu un oraș care îi va oferi 500.000 de euro anual

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  20 Decembrie 2018, 22:55

"Salariile nu sunt plătite de 2 luni, am ajuns chiar să nu avem bani de transport de la vestiare la teren." - sa intelegem ca vestiarele celor de la Snagov sunt amplasate la 5 statii distanta de teren?

749913671784643
Razvan Marcel  •  20 Decembrie 2018, 22:49

Sa dispară echipe din liga 1, ca Chiajna, Voluntari. Sa mai apară și Snagov și avem 3 comune în liga 1

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Decembrie 2018, 17:38

Stadioanele din neptun si mangalia sunt paraginite.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează