FOTBAL  »  LIGA 2  »  STIRI LIGI INFERIOARE

FC ARGEs / Dedicatie

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2007 00:00

Jucatorii argeseni au tinut sa-i dedice victoria de simbata, 3-1 cu Minerul Lupeni, antrenorului Ionut Badea. Printre cei mai tineri tehnicieni din Romania, Badea a implinit ieri 32 de ani si a sarbatorit impreuna cu elevii sai. "Le multumesc baietilor pentru dedicatie, un gest frumos! Dar in meciul cu Lupeniul m-au exasperat, au ratat incredibil de mult. Am avut 9 ocazii clare, printre care si trei bare", a spus antrenorul liderului Seriei a 2-a. (Cristi Marinescu)

CS OTOPENI

"Clasament final"
Dupa victoria de sub Timpa, 1-0 cu Forex, capitanul Otopeniului, Gabi Margarit, a declarat ca echipa sa are forta de a se mentine pe pozitia a doua a clasamentului. "Acesta este clasamentul final, cu Brasovul si Otopeniul pe primele doua locuri! Avem puterea si valoarea necesare sa promovam si nu cred ca ne poate sta cineva in cale. Toate celelalte formatii ar trebui sa se teama de noi", a spus coordonatorul de 36 de ani al trupei lui Liviu Ciobotariu.

FCM BACaU

Bataie intre fani si jandarmi
Imediat dupa finalul meciului FCM Bacau - FCM Cimpina, 0-0, fanii gazdelor l-au luat la tinta pe atacantul Marian Tanasa, protestind pentru ratarile elevului lui Cristi Popovici. Cei aproximativ 70 de componenti ai galeriei Bacaului au incercat sa sara gardul ce imprejmuia terenul, insa jandarmii au intervenit in forta. S-a iscat o incaierare generala, in urma caruia doi suporteri au fost amendati. (Dan Sion)

DROBETA
Gol in secunda 15

Atacantul Iulian Ivan a debutat simbata pentru Drobeta in acest sezon, in victoria cu 4-0 cu FC Tirgoviste, izbutind chiar doua goluri. Virful severinean a reusit cel mai rapid gol al acestei editii, invingindu-l pe portarul oaspetilor, Lunescu, in secunda 14, cind a transformat din doi metri centrarea lui Epure.

PROGRESUL

"Meritam sa cistigam"
Antrenorul Denis serban s-a declarat nemultumit de rezultatul meciului cu Petrolul, 1-1. "Avem o problema de mentalitate. Incepem bine meciul, dar imediat ce marcam nu mai reusim sa ne facem jocul nostru obisnuit. Consider ca azi am fi meritat sa cistigam, cu toate ca am intilnit o echipa foarte bine organizata", a spus Denis. De partea cealalta, antrenorul prahovenilor, Octavian Grigore, a spus: "Cred ca rezultatul este echitabil, prima repriza a apartinut gazdelor, dar a doua a fost a noastra". (Catalin Popescu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează