FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - AEROSTAR BACĂU

FC U Craiova 1948 - Aerostar Bacău 0-0 » La al doilea meci cu interimarul, liderul FC U Craiova s-a încurcat cu penultima clasată » Cum arată lupta pentru promovare

FC U Craiova 1948 s-a încurcat pe teren propriu, la Severin, cu Aerostar Bacău
FC U Craiova 1948 s-a încurcat pe teren propriu, la Severin, cu Aerostar Bacău

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 18:55 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 19:06

FC U Craiova 1948 a remizat pe teren propriu, la Severin, cu Aerostar Bacău, 0-0, într-un meci din etapa a 10-a din liga secundă. Oltenii au făcut cel mai slab meci al sezonului contra penultimei clasate și ratează oportunitatea de a se distanța de urmăritoare.

Alb-albaștrii erau mari favoriți înaintea partidei și aveau un moral excelent după victoriile din derby-urile cu Rapid și Petrolul Ploiești. Totuși, formația antrenată de interimarul Dan Vasilică a dezamăgit, etalând un joc șters, lipsit de clarviziune și idei, contra unei echipe care s-a apărat pe două linii. 

Oltenii au cel mai bun atac din liga secundă, însă nici acest aspect n-a fost de ajuns astăzi. Atacanții Claudiu Bălan și Robert Răducanu au fost cei mai slabi oameni ai alb-albaștrilor, irosind toate situațiile pe care le-au avut. 

Nici măcar forcing-ul din ultimele 10 minute n-a dat rezultate. Băcăuanii s-au apărat cu toată reduta și au rezistat fără să primească gol în fața uneia dintre favoritele la promovare. 

1,08era cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui FC U Craiova

FC U Craiova e în continuare pe primul loc, cu 21 de puncte. Oltenii au două puncte peste Metaloglobus și ASU Poli, care au însă un meci în plus.

FINAL: FC U Craiova 1948 - Aerostar Bacău 0-0

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

FINAL de meci! FC U Craiova se încurcă pe teren propriu și ratează șansa de a se distanța de urmăritoare. 
min.90: Partida de la Severin e prelungită cu un minut. 
min.85: Ce ocazie ratează Craiova! Robert Răduceanu trimite cu capul, din 6 metri, după o centrare de calitate venită de la Paramatti. Cebotari, portarul lui Aerostar, se întinde și reține mingea în doi timpi.
min.75: În disperare de cauză, Dan Vasilică, antrenorul oltenilor, face două schimbări în minutul 75. Intră Ciolacu și Compagno, în locul lui Baeten și Vlad Pop
min.68: Ocazie mare pentru FC U Craiova 1948. Un fundaș al oaspeților respinge in-extremis de pe linia porții și îndepărtează pericolul. 
min.63: Prima schimbare în tabăra Craiovei. Iese Stoenac, intră Anghelina.
min.54: Prima ocazie notabilă a reprizei. Răducanu șutează de la marginea careului, goalkeeper-ul oaspeților respinge în corner.
min.53: Claudiu Bălan, atacantul oltenilor, cade ușor în careu, încercând să-l înduplece pe arbitru să dicteze penalty. „Centralul” Cătălin Popa lasă jocul să continue, spre nemulțumirea oltenilor. 
min.46: A început repriza secundă!

Pauză la Severin! Craiova și Aerostar Bacău sunt la egalitate, 0-0, după o primă repriză modestă a alb-albaștrilor. 
min.45: Prima repriză va fi prelungită cu un minut!
min.40: Ocaziile mari lipsesc la poarta băcăuanilor. Craiova domină partida, însă contează în atac doar la capitolul fazelor fixe. 
min 27:. Robert Răducanu, din nou aproape de gol! Oltenii sunt din nou periculoși la o fază fixă, dar lovitura de cap a lui Rădcanu se duce puțin peste poartă. 
min.22: Aerostar Bacău își creează o nouă ocazie de gol. Un șut frumos de la distanță e reținut de goalkeeper-ul Robert Popa. 
min.14: Stoenac, mijlocașul oltenilor, execută o lovitură liberă de la 23 de metri, dar mingea se duce mult peste poartă. 
min.11: Aerostar e pentru prima oară periculoasă în această partidă. Andrei Gavrilă șutează de la 20 de metri, însă Robert Popa se întinde și reține balonul fără probleme.
min.4 Prima ocazie a partidie vine în minutul 4. Robert Răducanu reia cu capul o centrare venită din corner, însă mingea se duce pe lângă poartă, iar băcăuanii scapă cu fața curată. 
Min 1: A început partida de la Severin! 

Echipele de start: 

FC U Craiova 1948 (4-1-4-1): R. Popa – R. Negru, Paramatti, Diallo, Huyghebaert -  D. Albu -  Baeten, Stoenac, Vl. Pop, R. Răducanu - Cl. Bălan 
Rezerve: Taborta – Gugu, Criștiu, Blidar, C. Cristea, Anghelina, Zimța, Andr. Ciolacu, Compagno
Antrenor: Dan Vasilică 

Aerostar Bacău: Luc. Cebotari – Andr. Alecsandru, C. Ardei, I. Chirilă, D. Mureșan, P. Popescu, Mir. Manole, Andr. Gavrilă, Ct. Vraciu, Corban, H. Ilie
Rezerve: Petrișor – Bobaru, Oteliță, Belciu, Vl. Mihalcea, D. Tofan, Al. Cr. Zaharia, Bobârnac, D. Burlacu
Antrenor: Daniel Munteanu

Stadion: „Municipal”, Severin
Arbitru: Cătălin Popa / A1: Romică Bîrdeș / A2: Alexandru Florian Vișan

Clasament Liga 2: 

VIDEO Adrian Mititelu, acuzații foarte grave: „Judecătorul Budă este omul lui Rotaru. I-a făcut vilă, are firma în casa lui!”

Citește și alte știri despre Liga 2 :

EXCLUSIV Motivul pentru care Napoli a plecat de la FC U Craiova! + De ce a fost demis Eugen Trică: „Nu mai accept antrenori gen Pițurcă”

O legendă a Rapidului, izbucnire nervoasă la adresa conducerii: „Vina voastră când este? Tic-tac, domnilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
alb.albastru
alb.albastru  •  04 Noiembrie 2020, 11:38
Postat de Pop Ioan Alin pe 04 Noiembrie 2020, 08:54

mai usor cu promovarea........e doar un sfert din campionat

Ia mai calculeaza odata!

ovispaga
ovispaga  •  04 Noiembrie 2020, 10:19

ce tricouri din Sucpi au astia pe ei :)))))))

psychokiller
psychokiller  •  04 Noiembrie 2020, 09:51
Postat de donthejohn pe 03 Noiembrie 2020, 22:56

ar fii culmea sa nu promoveze adevarata universitatea craiova. plus ca nici macar nu au pierdut,tot au luat un punct. daca isi castiga restanta,o sa fie la vreo 5 puncte de locul 2.

In primul rand "ar fi culmea" cu un singur "i" ... dar tu ai facut universitatea la Booveni si e de inteles. FCU nu are nicio restanta, campionatul are un numar impar de echipe si in consecinta fiecare echipa trebuie sa stea cate o etapa. Ei au apucat sa stea, altii nu ... iar altii au intr-adevar restante.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close