FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA - RAPID 1-0

Trică a izbucnit după succesul cu Rapid: „Nu mă simt bine. Dumnezeu le vede pe toate!”

Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova, îl blamează pe „centralul” Lucian Rusandu pentru maniera de arbitraj din meciul cu Rapid, câștigat de olteni, 1-0, în play-off-ul din Liga 2. +44   FOTO
Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova, îl blamează pe „centralul” Lucian Rusandu pentru maniera de arbitraj din meciul cu Rapid, câștigat de olteni, 1-0, în play-off-ul din Liga 2.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 23:45 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 15:29

Eugen Trică, antrenorul celor de la FC U Craiova, îl blamează pe „centralul” Lucian Rusandu pentru maniera de arbitraj din meciul cu Rapid, câștigat de olteni, 1-0, în play-off-ul din Liga 2. Trică nu a numit însă nicio fază anume.

„Vreau să-i felicit pe jucători. Mi-am scos pălăria în fața lor. Îmi cer scuze, nu prea mă simt bine. Înainte de meci am atras atenția, le-am spus să-mi dea arbitrul cel mai bun, Hațegan sau Kovacs. Vine domnul Rusandu și distruge partida.

Cred că e cineva care vrea să facă rău Craiovei. Dar spun doar atât, Dumnezeu e sus și le vede pe toate! S-ar putea să se răsfrângă totul asupra acelor persoane care vor răul Universității Craiova. 

Suntem pe primul loc, trebuie să rămânem concentrați, ne așteaptă un meci cu Călărași. Acum noi suntem singuri împotriva tuturor, nu se poate așa ceva!”, a declarat Trică la Digi Sport.

  • În minutul 62, Paramatti (Craiova) a fost eliminat direct de Rusandu, în mod corect, pentru un cot aplicat în abdomenul lui Rareș Lazăr.

FC U Craiova domină play-off-ul din Liga 2

Singurul gol al partidei a fost reușit în minutul 12. Compagno a profitat de spațiile mari existente în defensiva oaspeților și a marcat cu poarta goală din centrarea excelentă a lui Huyghebaert. Deși a jucat în superioritate numerică aproximativ 30 de minute, Rapid nu și-a creat nicio ocazie importantă pe „Oblemenco”.

Cele mai tari imagini din partida FC U Craiova - Rapid 1-0

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+40 FOTO

Show pirotehnic la stadionul „Ion Oblemenco”: atmosferă de derby la FC U Craiova - Rapid

Citește mai multe știri despre FC U Craiova - Rapid 1-0:

Căpitanul lui FC U Craiova se revoltă după victoria cu Rapid: „Suntem adevărata Universitatea Craiova și nu avem pic de respect!”

Iosif e nemulțumit, dar nu de jocul echipei: „Fac un apel public”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
777677939019551
Nicolae Matasa  •  26 Aprilie 2021, 18:16

trica ai spus ca rapidul are cea mai buna aparare din europa , dracu mai citeste o parere de a ta ar fi bine sa taci din gura

147259629210475
Valentin Onea  •  20 Aprilie 2021, 10:41

Oltenii nici nu stiu sa se bucure. Si la victorii, sint de vina altii !

george_br
george_br  •  20 Aprilie 2021, 10:28
Postat de amicu pe 20 Aprilie 2021, 07:43

Craiova a jucat la rupere tot meciul si el se plange de arbitraj???? Sa spuna mersi ca a scapat doar cu un jucator eliminat.

Amice, Craiova a jucat cu ardoare pentru victorie, spre deosebire de adversarii vostri din ultimele meciuri. Nu e vina Craiovei ca voi sunteti invatati sa fiti poftiti spre poarta adversa!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează