FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - TURRIS 1-1

FOTO Faza zilei s-a petrecut la meciul Rapid - Turris » Adrian Iencsi a lovit-o din greșeală pe arbitra de rezervă. Ce s-a întâmplat după

Adrian Iencsi și arbitra de rezervă la meciu Rapid - Turris +3   FOTO
Adrian Iencsi și arbitra de rezervă la meciu Rapid - Turris

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 22:03 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 22:27

Rapid și Turris au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 2. Acest meci vine după o serie de 3 victorii consecutive în campionat pentru echipa antrenată de Adrian Iencsi.

Conduși cu 1-0, după golul marcat de Hlistei în minutul 50, și rămași cu un om în minus, Pîrvulescu fiind eliminat în minutul 69, Turris a scos un punct nesperat. În al treilea minut de prelungire, Ilie Damașcan, atacantul transferat chiar în această săptămână, s-a înălțat superb în careu și l-a învins pe Drăghia cu o lovitură de cap. 

În timpul meciului s-a petrecut și o fază comică între antrenorul Rapidului și arbitra de rezervă. În timp ce aceasta venise să îl potolească, Iencsi nu a observat-o și a lovit-o cu palma din greșeală. Imediat după, antrenorul și-a cerut scuze și a luat-o în brațe pe arbitră, pupând-o pe frunte în semn de consolare.

Citește și alte știri despre Rapid: 

Turris a făcut încă un transfer pentru Liga 1, chiar înaintea derby-ului cu Rapid: „Ne batem cu granzii!”

Rapid - Turris 1-1. Lincar s-a răzbunat! A scos un punct cu un gol marcat în prelungiri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  22 Septembrie 2020, 15:06

Doamna asta arbitru oare cum isi ia testele fizice? Nu stiu, dar mi se pare cam corpolenta.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  20 Septembrie 2020, 19:01

fake news

Vezi toate comentariile (2)
Comentează