FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

GALERIE FOTO. Imaginile bucuriei piteștenilor. Ionuț Badea: „E ceva unic! Este succesul celor mărunți care, deodată, au ajuns zmei”

Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a oferit prima reacție după ce echipa sa a obținut promovarea în Liga 1 în urma ultimului rezultat din play-off-ul eșalonului secund (1-1 cu UTA Arad) +12   FOTO
Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a oferit prima reacție după ce echipa sa a obținut promovarea în Liga 1 în urma ultimului rezultat din play-off-ul eșalonului secund (1-1 cu UTA Arad)

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 21:27 / Actualizat duminica, 02 august 2020 21:49

Ionuț Badea (44 de ani), antrenorul lui FC Argeș, a oferit prima reacție după ce echipa sa a obținut promovarea în Liga 1 în urma ultimului rezultat din play-off-ul eșalonului secund (1-1 cu UTA Arad).

După 11 ani, FC Argeș ajunge din nou în Liga 1. Este ceva unic ce trăim acum, mai ales după ce am trecut în ultima perioadă. Este promovarea muncii, promovarea unui oraș sau chiar a unui județ întreg. Este succesul celor mărunți care, deodată, au ajuns zmei. 

FC Argeș a fost mereu echipa care a propus fotbal, este o consecință a lucrurilor bune pe care le-am făcut. Nu ne-a interesat decât victoria. Am început greu această partidă, dar tot ce am gândit, tot ce s-a lucrat în această săptămână a fost doar pentru victorie.

Tot ce s-a întâmplat la Pitești este revoluția energiilor pozitive. A fost un play-off cu meciuri disputate până în ultimul minut. Greul abia începe, urmează zile grele, trebuie să îmbunătățim echipa, să aducem jucători care să se potrivească stilului nostru”, a declarat Badea, potrivit digisport.ro.

Clasamentul final al play-off-ului din Liga 2:

VIDEO UTA și FC Argeș au promovat în Liga 1! DRAMATISM TOTAL: golul marcat de Rapid la ultima fază a decis tot

FOTO Bucuria celor de la FC Argeș

+8 FOTO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  03 August 2020, 09:38

Acuma ca Petrolul si Rapid au terminat pe 5 si 6, iar Dinamo scapa si de baraj probabil nu mai vrea nimeni 16 sau 18 echipe de anul viitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 August 2020, 22:39

Felicitări ionuț badea , argeș, jucători! Jucați fără rețineri și fără blaturi în Liga 1 și aveți susținerea tuturor ! Era nevoie se vor...urmasii lui Dobrin in liga 1 !

1969574059784444
Eduard Babtan  •  02 August 2020, 22:10

Da Ionuțe ai dreptate noroc cu zmei de arbitri de la Ploiești ! Apropo s-ă le mulțumești celor de la Rapid și mai ales celor de la Petrolul care au jucat chiar fotbal astăzi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează