FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Gică Craioveanu, în lacrimi din cauza suporterilor olteni: "Am fost înjurat pentru prima oară la Craiova, nu meritam asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 20:04

Gică Craioveanu, directorul de imagine al lui CS U Craiova, a asistat la prezentarea lui Gabi Balint, noul antrenor al echipei.

În momentul în care a fost întrebat dacă i-a prezentat şi partea urîtă de la Craiova, fostul atacant a fost vizibil afectat de conflictul cu o parte a fanilor echipei lui Adrian Mititelu, rivala celor de la CS U. Craioveanu avea lacrimi în ochi în momentul în care a vorbit despre reacţia ultraşilor Univerităşii la adresa sa.

"Nu cred că există nici o parte urîtă la Craiova. La ce te referi? Probabil la momentul cînd am fost înjurat de suporteri. Se poate întîmpla oricărui jucător. Îmi pare rău că am fost înjurat pentru prima oară în cariera mea la Craiova.

Nu m-am simţit bine, pentru că n-am făcut nimic. Am vorbit mereu la superlativ, nu numai în România. Este treaba lor. Îmi pare rău că s-a ajuns aici", a spus Gică Craioveanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
aius
aius  •  25 Martie 2014, 22:04

pai daca te-ai vandut pe cativa arginti!tu ai ajuns mare de la cs. sau de la fc?

leul.albastru
leul.albastru  •  19 Martie 2014, 19:20
Postat de fcu1948 pe 19 Martie 2014, 17:51

Să-i facă lărguța, rotărel sau agarici ofertă de 10 mil. euro pt echipă și sigur o cedează. Dar să nu vină clonații cu oferte indecente de 1 mil., că doar nu s-a întâlnit hoțul cu ... Mititelu!

bine ca te pricepi tu la afaceri, d'aia pierzi vremea cu noi p'aci... pai daca mentoru' tau ar fi vrut sa vanda ar fi pus un pret, de la care se puteau porni niste negocieri, asta in primul rand si nu neaparat cu Rotaru iar in al doilea rand pretul de care vorbesti nu era pentru 100% din actiuni, cel putin din ce stiu eu ... In plus de asta in afara lui mititelu, nu cred ca mai stie nimeni cate datorii mai are clubul ala ... tocmai si-a pierdut sediul, pai voi realizati macar asa, la nivelul vostru, ce inseamna asta ?!

fcu1948
fcu1948  •  19 Martie 2014, 17:51
Postat de stiintacv pe 18 Martie 2014, 23:13

e simpla treaba,nu ai bani cedezi echipa,asa cum a facut borcea copos staicu netoiu,etc,becali nu a cedat steaua.dar are bani omul si a facut trb buna.

Să-i facă lărguța, rotărel sau agarici ofertă de 10 mil. euro pt echipă și sigur o cedează. Dar să nu vină clonații cu oferte indecente de 1 mil., că doar nu s-a întâlnit hoțul cu ... Mititelu!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează