FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Gica Dobrin, soția lui Nicolae Dobrin, se consideră umilită de autorități: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 19:32

Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, a dat în judecată autoritățile din Pitești pentru că au folosit fără aprobare imaginea celui mai mare fotbalist din istoria orașului.  

Conflictul a pornit de la o decizie extremă luată de autorități, aceea de a interzice accesul copiilor de la Asociația Sportivă Fotbal Club Nicolae Dobrin într-un vestiar de la stadionul municipal. Gica Dobrin susține că spațiul era folosit de 5 ani, dar că în toamna lui 2019 nu au mai avut voie, fără vreo explicație. Soția „Prințului din Trivale” e nemulțumită și de faptul că materiale promoționale incripționate cu numele și chipul lui Dobrin sunt vândute în magazinul clubului, fără să i se fi cerut voie.

Soția lui Nicolae Dobrin: „Mi s-a părut că mă calcă în picioare”

„S-au folosit de imaginea soțului meu fără niciun acord. S-a făcut un magazin unde au fost vândute produse cu imaginea soțului meu fără să mă întrebe. Numele soțului meu este înregistrat la OSIM, iar ei nici măcar nu m-au întrebat. Mai ales având în vedere și conflictul dinainte, mi s-a părut că sunt călcată în picioare. Pe mine m-au dat afară cu copiii de la școală. Această școală era la stadion de 5 ani, iar autoritățile locale au hotărât în noiembrie să mă arunce în stradă. Pur și simplu am fost aruncată, pentru că nici nu m-au sunat. Mi-au închis ușa”, a declarat Gica Dobrin pentru financiarpress.ro.

Gica Dobrin: „Le-am dat 140 de copii”

Gica Dobrin spune că a fost dispusă să plătească pentru folosirea vestiarului, dar nu a existat dorința dialogului din partea autorităților.

„De această școală au profitat tot dânșii. Au fost mai multe avantaje pentru dânșii. Eu nu cred că am avut vreun avantaj. Eu foloseam doar un vestiar. Nu consumam apă, nu consumam curent. Nu efectuam antrenamente în sală. Eram de acord să și plătesc. Nu am cerut nimic pe gratis. Am considerat că în memoria soțului meu trebuie să continui această activitate. De aceea nici nu am cerut nimic. Din contră, am dat fără să primesc ceva. Le-am dat 140 de copii pentru care nu am primit nicio floare de un leu. Nici nu-mi trebuie. Eu tot timpul am căutat să fiu utilă pentru că sunt piteșteancă, pentru că trăiesc în orașul acesta”, a completat soția lui Nicolae Dobrin.

VIDEO // Nicolae Dobrin, în tricoul naționalei României

„I-am rugat să-l scoată pe soțul meu. Eu vreau să țină magazinul. Nu am eu treabă. Ci am vrut să nu mai apară numele soțului meu pentru că nici măcar nu am fost întrebată. Mi s-a spus că nu au timp să discute cu mine, că sunt alegeri și așa mai departe”
Gica Dobrin

Vezi și:

Samson Nwabueze, unul dintre cei mai longevivi jucători străini din România, a semnat un nou contract

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
1286811965040400
Paul Brown  •  18 Ianuarie 2020, 23:15

Lasa ca i-a mers exceptional de bine cat a trait Dobrin. Traiau ca niste nababi si aveau acces oriunde si oricand la cei mai inalti conducatori si in special in Pitesti. Lumea facea foamea iar ea traia ca o regina... Acum se simte frustrata pentru ca n-o mai baga nimeni in seama nici macar *** lui Dobrin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

314243442397282
Langviser Carol  •  18 Ianuarie 2020, 14:55

Mai marii aceste tari in domeeniul sportului ,a fotbalului inspecial care ati facut averi fabuloase ,va ascundeti acum,de ce nu luati pozitie in aceste situatii{toti,cre v-ati inbogatit pe seama FRF-ului,LPF-ului si hai sa spunem pe seama romanilor{sandu,dragomir,| etc va ascundeti ,ca niste *** !!Mie mi-ar fi rusine unpic ,ca om!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  18 Ianuarie 2020, 12:35
Postat de pma77 pe 17 Ianuarie 2020, 23:45

Titlul este unul mincinos si ar trebui sa va fie rusine ca mintiti cu nerusinare pentru a da pe articol,cand spui ca cineva este aruncat in strada te gandesti automat ca a fost evacutata din casa si ca a ramas pe drumuri,chiar e nevoie sa mintiti ca sa va citim articolele,nu mai aveti pic de rusine,sunteti penibili si de toata jena.

Mai tii minte cu ani în urmă că d gazeta a făcut o pagină fake cu știri "senzaționale" ca sa protesteze față de publicațiile care foloseau "senzaționalul" din titlu ca sa prosteasca lumea? Exact așa au ajuns , ca acele titluri fake sa devină bun de consum marca GSP.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează