FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO Nu-i mai ajunge doar propriul club » Becali are soluția pentru salvarea lui Dinamo: „Bă, Zăvăleanu, ai ceva la cap?! Dacă DDB nu face ce zic eu, e vai de capul lor!”

Gigi Becali, patronul FCSB, îi învață pe cei din DDB cum să o salveze pe Dinamo de la faliment.
Gigi Becali, patronul FCSB, îi învață pe cei din DDB cum să o salveze pe Dinamo de la faliment.

Articol de , - Publicat miercuri, 01 februarie 2023 16:06 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 16:24

Gigi Becali, patronul FCSB, îi învață pe cei din DDB cum să o salveze pe Dinamo de la faliment.

Becali îi sfătuiește pe liderii programului „Doar Dinamo București” să scape de ceilalți creditori, să devină astfel DDB creditor majoritar și să șteargă apoi datoria de la masa credală.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular de la FCSB: „Pierzi campionatul fără el”
FCSB
Ofertă de 5 milioane de euro pentru un titular de la FCSB: „Pierzi campionatul fără el”

VIDEO. Gigi Becali, patron FCSB: „DDB, ștergeți datoriile și gata!”

„La Dinamo e clar. Sunt niște creditori la masa credală. DDB trebuie să ia creditorii și să-i întrebe: «Cât ai, bă, de luat? 300.000? Îți dau 100.000. Cât ai de luat, 400.000? Îți dau 100.000, că oricum pierzi banii de tot dacă intru în faliment!». Așa am procedat și eu cu unele societăți. 

Dacă DDB procedează așa, devine creditor majoritar la masa credală, șterge datoriile prin vot și cu asta basta. Dacă nu faci așa, intri în faliment, o iei de la 0, dar rămâi cu datoriile vechi, pentru că UEFA te recunoaște ca fostul club. DDB, cumpărați creanțele cu câteva sute de mii de euro, ștergeți datoriile și gata. 

Dacă cei din DDB nu fac așa acum, vor fi praf! Vai de capul lor! Nu-i învață nimeni. Zăvăleanu și Badea știu asta, dar ei au interese. Treaba e că după ce ștergi datoriile, trebuie să ai bani să ții echipa. De unde?”, a declarat Becali.

Patronul FCSB l-a contrat și pe administratorul judiciar de la Dinamo pe tema Planului de reorganizare respins în decembrie de Tribunalul București: „Bă, Zăvăleanule, ai ceva la cap? Dacă e o societate care nu produce bani și consumă în continuare bani, care e Planul de reorganizare?! Adică toată ziua mănânci bani și n-aduci nimic acasă. Dacă nu poți achita nici măcar un leu din spate și tot faci datorii, cum să-i spui judecătorului că te reorganizezi? E prostia prostiilor! Fii, mă, drept, corect!”.

Dinamo, datorii uriașe la masa credală

Conform unui bilanț din septembrie 2022, datoriile lui Dinamo au crescut cu 4,4 milioane de lei, după intrarea în insolvență, de la 32,7 milioane lei la 37,1 milioane lei (7,5 milioane de euro). DDB a rămas cu 5,8 milioane la creanțe garantate și cu 6,3 milioane la „chirografare”.

Datoriile pe categorii:

  1. Creanțe garantate: 11.513.924,56 lei
       - Asociația PCH: 5.830.659,56 lei
       - Direcția Generală a Finanțelor Publice București 5.683.265,00 lei
  2. Salariați: 589.810,84 lei
  3. Bugetari: 526.330,34 lei
  4. Chirografari: 24.521.135,49 lei

Vezi și:

Dusan Uhrin jr. nu are milă de Dinamo: a retrogradat-o, îi ia și banii! Ce sumă trebuie să primească
DINAMO
Dusan Uhrin jr. nu are milă de Dinamo: a retrogradat-o, îi ia și banii! Ce sumă trebuie să primească
3 povești amuzante din vestiarul FCSB: ce a făcut Becali după ce l-a dat afară pe Pițurcă, Ilie Dumitrescu și „Emergency Ball” și mesaje pe Facebook de pe un cont fals
FCSB
3 povești amuzante din vestiarul FCSB: ce a făcut Becali după ce l-a dat afară pe Pițurcă, Ilie Dumitrescu și „Emergency Ball” și mesaje pe Facebook de pe un cont fals

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (41)
d.veselu
d.veselu  •  04 Februarie 2023, 00:35
Postat de Catalynn_.. pe 01 Februarie 2023, 17:35

Exact! S-au mai schimbat legile dar sa nu uitam ca Statul nu a recuperat niciodată milioanele datorate de AFC Steaua, societate pe care ne-a jjijji se lauda ca a preluat-o și continuat activitatea. Dacă atunci plătea, azi cred ca era finanțator la Steaua, nu la FC fcsb. :-)))

Văzut-ai, Kevin, ce zburdă oltenii mei de când au un nou susținător? Dacă ai vedea ce dezorientați sunt, bieții de ei, ce s-au mai scandalizat când i-am dat termen lu' Miti să vină cu banii, ca să nu-l vedem lângă Ivana la rubrica Extra-sport în ipostaze compromițătoare :-))) Băi, mi-au sărit ieri în cap că ce fac eu e un autodenunț, că ar trebui să se autosesizeze autoritățile pentru șantaj :-))). Nici nu știi ce pierzi, frate. Acum după meci, pe live, nimeni nu-mi mai răspunde la postări. Ăștia chiar cred că-s mâna dreaptă a lu' Gogoașă, dacă poți să-ți imaginezi așa ceva! :-))) E ireal, vere.

d.veselu
d.veselu  •  02 Februarie 2023, 12:46
Postat de Catalynn_.. pe 02 Februarie 2023, 00:28

Am spus mai demult, nu sunt la curent cu detalille din procesele celor de la Dinamo, Craiova sau Rapid. Pt mine “adevăratele” cluburi sunt cele care aparțin Statului, de la care terți închiriază Brandul. Asta dacă nu avem decizii judecătorești definitive. Dacă avem, atunci “adevăratele” sunt cele stabilite de judecători. Știu ca spețele CSU/FCU si CSA/FCSB par similare la prima vedere însă in detaliu sunt diferite sensibil, si chiar nu am niciun chef sa mă bag unde nu îmi fierbe oala, aștept “lumina” de la Justiție si aia e! :-)))

Treaba ta. Rămâi cu zecesebiștii tăi. Deși până și șoarecele se satură la un moment dat de aceeași gaură. Nici nu-i de mirare că nu-ți permiți să dezertezi, să-ți lași clienții pe mâna lui adriann. E depășit, săracu. Tot cu template-uri, cu postaci plătiți, cu useri deghizați. I-am zis: e ca meteoritu ăla al tău, ajuns în faza de dezintegrare. Oferta rămâne valabilă: dacă se desființează csa sau fc fcsb, noi te primim cu brațele deschise pe forumul Științelor. Poți să-ți muți oala acolo, numai să fii atent să nu dea în clocot. Chiar și cu cât știi până acum, tot ești cu un pas înaintea noastră în materie de echipe desființate, reînființate și clonate. Keep in touch.

adriann_
adriann_  •  02 Februarie 2023, 12:46
Postat de d.veselu pe 02 Februarie 2023, 11:46

Iar textul ăla cu template-urile? Păi unde-ai văzut, mă, postac să recunoască faptul că scrie pe bani? Adică cineva mi-a recomandat să scriu aici că am luat bani de la Mititelu, sau cum? :)))). Din partea mea, n-ai decât să-ți bați joc până la pensie de postacii ăia de care zici. Și-o merită cu vârf și-ndesat. De ce m-aș oftica? Chiar mă distrez. Aștept pozele alea. De ce să mă ai pe conștiință? Sunt cumva cu tine și cu mama lui Sefer? :))))

Am inteles acum, tu nu esti postac, esti *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează