FOTBAL  »  LIGA 2  »  ÎNTÂMPLARE

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache și o întâmplare haioasă din carieră: „Avea glezna cât un cap de motan, își dădea cu chelen singur” :))

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 11:56

Invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, antrenorul liber de contract Costel Enache a rememorat un moment amuzant petrecut pe durata carierei de antrenor.

„O să povestesc un episod de la Dunărea Galați. Eram vai de mama noastră, cu 15 jucători în lot și fără salarii plătite de 5 luni. Chiar în perioada Paștelui, a trebuit să jucăm la Rapid Suceava. Meciul era vineri, la ora 11:00. Jucătorii au rugat staff-ul să luăm cu noi în deplasare un băiat care stătea și ne ajuta pe la stadion, un băiat grăsuț, de 23 de ani. L-am activat și l-am făcut maseur, să ne mai care echipamentul, să ne mai dea ceva la mână.

Am început meciul pe un teren alunecos, pentru că peste noapte plouase. În minutul 30, un jucător de la noi s-a accidentat. Nu aveam pe nimeni în staff-ul medical și l-am trimis pe acel băiat cu trusa medicală. Era atât de entuziasmat, a plecat cu viteză maximă de pe bancă spre jucătorul accidentat. Doar că era în adidași. Când a intrat pe iarbă, a alunecat și a căzut, iar toată trusa medicală s-a împrăștiat pe teren. După vreo 5 minute, auzeam că își dă cineva cu spray. Omul nostru avea o gleznă cât un cap de motan, își dădea cu chelen singur.    

Peste vreo 20 de minute, a fost din nou nevoie de el, pentru că un alt jucător se accidentase. Între timp, băieții de pe bancă l-au instruit. I-au spus să intre pe teren cu o pereche de ghete. Omul nostru era atât de atent la ghetele cu care se încălțase încât a fugit până la jucătorul accidentat cu ochii numai pe ghete. Când ajunge lângă jucător, își dă seama că și-a uitat trusa medicală pe bancă. A sprintat înapoi spre bancă să ia trusa”, a povestit amuzat Enache, la GSP Live. 

„A doua zi, mă sună «secundul» de la Galați. Venise cineva să întrebe de acest băiat. Omul avea clavicula ruptă și o entorsă de gradul III. Era cu piciorul în ghips a doua zi. Lumea îl întreba cum s-a lovit, iar el a spus că era doctorul de la Dunărea Galați” - Costel Enache

„Dacă cineva din Suceava își aduce aminte de acel meci, cu siguranță a început deja să râdă” - Costel Enache

Costel Enache, 46 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, Dunărea Galați, România U18, România U19, FC Botoșani, Astra și Hermannstadt. În prezent, acesta se află liber de contract.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache a povestit un episod tulburător: „Asistenta mi-a spus că fiul meu are tumoare cerebrală. Am simțit că lumea se strânge în jurul meu și mă apasă”

GSP LIVE // VIDEO Poveste haioasă a lui Florin Motroc: „Am băut câteva păhărele cu țuică înainte de antrenament” » Ce antrenor celebru le-a zis: „Duceți-vă la refacere, că vă faceți de râs”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează