FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Reacția antrenorului român care a luat parte la meciul suspect anchetat de FRF: "Era de așteptat să pierdem"

Augustin Călin
Augustin Călin

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 11:13

Augustin Călin, în prezent antrenor la Victoria București, în Liga a 4-a, a fost prezent azi la GSP LIVE, emisiunea moderată de Costin Ștucan. Acesta a vorbit despre perioada în care a antrenat la CS Balotești, echipă suspectată că a aranajat mai multe meciuri pentru pariuri. 

Tehnicianul se afla pe banca ilfovenilor la meciul cu cântec dintre Balotești și Hermannstadt, 0-3. Azi, acesta și-a disculpat fosta echipă, indicând că respectiva partidă nu ar fi fost aranajată. 

Vezi mai jos video cu explicația integrală a antrenorului

"M-a surprins că acele meciuri au fost suspectate de aranjament. Noi ocupam penultimul loc, era de așteptat să pierdem cu Hermannstadt având în vedere că era o echipă mult mai valoroasă decât noi.

Adversarul a fost bun, nu se pune problema ca jucătorii mei să nu-și fi apărat corect șansele. Dorința mea era să câștigăm, să redebutez la Balotești cu o victorie. Hermannstadt a eliminat FCSB din Cupă, a promovat, a jucat finala Cupei, era o echipă mult mai bună", a spus Augustin Călin, la GSP LIVE

  • CONTEXT: UEFA a trimis avertizări către FRF în care mai multe meciuri ale celor de la CS Balotești sunt suspecte din cauza cotelor care au scăzut brusc. 
  • FRF anchetează 4 meciuri asupra cărora Sportradar, firma care lucrează cu UEFA, a atras atenția ca fiind suspecte din cauza modificărilor de cote. Unul dintre meciuri a fost cel din sezonul trecut din liga secundă dintre Balotești și Hermannstadt, scor 0-3

Vezi și: Echipa lui a apărut într-un meci anchetat de FRF: "Conduceam cu 2-1 în minutul 75 și am pierdut cu 2-6"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează