FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”

Cristi Borcea, ex-finanțator Dinamo
Cristi Borcea, ex-finanțator Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 10:39 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 18:43

Hristu Chiacu (35 de ani), ex-fotbalist la Dinamo, a confirmat zvonurile apărute în urmă cu mai bine de un deceniu, anume că fostul finanțator al clubului, Cristi Borcea, o curtase pe iubita sa de la acea vreme.

În 2008, când aparținea de Dinamo dar evolua la CS Otopeni sub formă de împrumut, Chiacu a înscris două goluri în poarta „câinilor”, ulterior gesticulând ostentativ către tribuna oficială, unde se afla fostul finanțator dinamovist Cristi Borcea.

Motivul aversiunii lui Chiacu? La acea vreme se zvonea că Borcea ar fi curtat-o pe iubita sa de atunci, Denisa Tănase, scenariu pe care Chiacu l-a confirmat la în această dimineață la GSP Live.

Hristu Chiacu confirmă că Borcea i-a curtat fosta iubită

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da...

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. - zâmbește)”, a afirmat Chiacu în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

Totuși, fostul mijlocaș susține că în spatele gesturilor sale s-a aflat alt motiv: „Descărcarea a fost pe faptul că am purtat niște discuții cu el, să mă lase să plec cum am venit. Înainte să semnez cu Dinamo am avut mai multe oferte, pe bani foarte mulți, dar am ales cu inima. După 6 luni m-au împrumutat la Mioveni, apoi la Otopeni”.

Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”
Denisa Banu, fostă Tănase // foto: Instagram

Chiacu: „Pot spune despre Borcea că este curvar, dar el despre mine că sunt bețiv nu!”

Referitor la acuzațiile din acea vreme ale lui Borcea, cum că ar fi avut o problemă cu băutura, Chiacu a răspuns:

„Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”.

Fostul jucător al lui Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit. Pot spune că este curvar”
Hristu Chiacu, în această dimineață, la GSP Live

Denisa Tănase, iubita din acea vreme a lui Chiacu, a câștigat premiul de Miss Fotomodel în 2008. După despărțirea de Hristu, a avut o relație cu Alexandru Pițurcă, iar ulterior s-a scris și despre o legătură cu Ciprian Marica.

Din 2013 este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Banu.

Cristi Borcea, ieșit din fotbal între timp, are 9 copii împreună cu 4 femei. El este căsătorit din 2018 cu Valentina Pelinel, care i-a dăruit 3 copii: Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Citește și: 

Cum a terorizat Dan Petrescu un fotbalist pe care tocmai îl transferase: „M-a înjurat de morți, atunci s-a încheiat totul. Mama a decedat când aveam 5 ani”

Dezvăluire colosală la Profu' de sport » Cum a aflat Ioanițoaia că s-a îmbogățit cu 1 milion de dolari: „Parcă mi-a dat cu ceva în cap. N-am dormit trei nopți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
creeperno807
creeperno807  •  28 Iulie 2022, 22:38

Au numai stiri de cancan

Amiralul2022
Amiralul2022  •  28 Iulie 2022, 13:47

Iar despre urâțenia asta de bandit nenorocit, despre altceva n-aveți ce scrie ?

balotelli
balotelli  •  27 Iulie 2022, 23:49
Postat de tictictic pe 27 Iulie 2022, 23:18

Nu, e o falsa comparatie; Borcea se mandreste cu 4 neveste si 9 copii; eu sunt mai modest, am o singura sotie si un copil. Pe de alta parte, dupa cum spuneam, cred ca la numarul de partenere de sex ocazional, pot rivaliza cu el, ba chiar si peste. Si, asta nu m-a facut mai "barbat" decat sunt in realitate astazi, ci doar ceva mai "experimentat". Altfel, sotia s-a pensionat anticipat si am demarat procedurile pentru emigrarea ei definitiva in Australia, sa fie alaturi de nepoti si sa-i invete cat-de-cat ceva limba romana. O decizie grea si cumplita, insa absolut rationala. Eu raman acasa la mine, in Tineretului, constient ca singuratatea ma va coplesi; dar de aici nu ma va scoate nimeni, decat cu picioarele dinainte. Nu astept pensia, ca nu m-am bazat niciodata pe asa ceva, este ultima mea grija... Ai dreptate, poate ca romanul existentei mele inca se scrie... Iar Steaua (eu asa ii zic) imi va lipsi doar ca prezenta mentala si sentimentala; insa ma voi hrani cu amintirile unor vremuri fabuloase... inclusiv cele patronate de Gigi Becali... Personal, nu (mai) sunt fanatic; n-am nicio problema daca CFR Cluj va castiga urmatoarele 10 campionate... cui ii pasa???

N-aș vrea să mă înțelegi greșit. Nici un moment nu am vrut să pară că aș compara ce ai scris tu cu situația lui Borcea. Plecând de la ce ai scris și de la subiectul articolului, m-am referit la niște aspecte general valabile la bărbați. Nu mi-aș fi permis să te compar cu Borcea. Altfel, legat de pensie, n-am zis că o aștepți, ci m-am gândit că serviciul nu-ți permite acum să fii unde ți-ai dori, lucru posibil odată ieșit la pensie. Nu aș vrea să dau sfaturi, dar sper să te mai gândești: să nu rămâi în țară singur, cum ai rămas lângă FCSB. Țara asta nu-ți oferă mai nimic, cum nici ciobanul nu ți-a oferit nimic. Ești obișnuit cu străinătatea, ai umblat mult, te adaptezi repede. Nu sta departe de familie pentru țară asta, prietene.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează