FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA-FC BIHOR 2-0

Iancu l-a făcut praf pe Goga după un meci cîştigat de echipa sa cu 2-0 :O

Marian Iancu a izbucnit din senin pe Dorin Goga la meciul pe care echipa sa l-a cîştigat contra Bihorului cu 2-0
Marian Iancu a izbucnit din senin pe Dorin Goga la meciul pe care echipa sa l-a cîştigat contra Bihorului cu 2-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 10:51

Patronul timişorenilor, Marian Iancu, şi-a criticat jucătorii chiar şi după victoria cu 2-0 în faţa lui FC Bihor. Iar pe unul dintre cei pe care îi recomanda la selecţionarea în echipa naţională l-a făcut cu ou şi cu oţet.

"Goga joacă atunci cînd are chef la Timişoara. Are chef de glume şi de jucat fotbal joacă altă dată. Goga, marele Goga!, n-a fost în stare să dea gol în Liga a II-a. Dacă el crede că o să mai plece vreodată de la Timişoara în stilul ăsta se înşală!", a spus Iancu.

CITEŞTE AICI comentariul liveTEXT al primei partide pe care Timişoara a disputa-o în liga secundă după ce a fost retrogradată din cauza dosarului de licenţiere, Poli-FC Bihor 2-0.

Vezi AICI rezultatele primei etape din cele două serii din LigaB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
poli_tm_81
poli_tm_81  •  22 August 2011, 13:41

ALOOOO INACULEEEEEEEEE MAI LASA NE IN PLM ODATA CA DIN CAUZA TA AM AJUNS IN B TU ESTI PRINCIPALU DE SITUATIA IN CARE SE AFLA POLI ECHIPA NOASTRA DE SUFLET A SUPORTERILOR ADEVARATI NU TU CE BANI AI BAGAT TU UMFLATULE IN POLI CA TI-AU DAT AUTORITATILE LOCALE BANI SI TOT NU AI ACHITAT DATORIILE DE AM AJUNS IN B,NU TE MAI DA ASA RANIT CA ESTI PRINCIPALU VINOVAT,MAI BN PLEACA SI LASA-NE CA O FI MAI BN PT TIMISOARA,DACA TI ASA DE MULT LA POLI TM NU DADEAI DRUMU LA NICI UN JUCATOR LE DADEAI SALARIILE LA ZII TOT SI II TINEAI SI IN LIGA-B CA JUR CA RAMANEAU DACA TE ACHITAI DE EI SI LE PASTRAI ACEELEASI SALARII APROPIATE MACAR DAR TU NU STI CUM SA VINZI SA IEI BANII CARE TE PLANGI CA AI BAGAT.

bluevibess
bluevibess  •  22 August 2011, 03:05

Iarasi Iancu se gaseste sa comenteze?!!?!?!?! De ce nu poate sa taca din gura,daca tacea din gura,poate eram in Champions League acum,nu in Liga a2-a!

bignuc
bignuc  •  21 August 2011, 17:55

hmm, hipopotamul nu stie ce sa mai faca sa fie iar in centrul atentiei. nu-i ajunge ca a retrogradat un club cu hotiile lui.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează