FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Samson Nwabueze, unul dintre cei mai longevivi jucători străini din România, a semnat un nou contract

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 16:19

Samson Nwabueze (31 de ani), unul dintre cei mai longevivi jucători străini din România, a semnat cu divizionara secundă Turris Tg. Măgurele.

Nigerianul venit acum 12 ani în România, la Școala de Fotbal Euro Africa patronată la acea vreme de Petre Gavrilă, a semnat un angajament cu Turris Turnu Măgurele.

Samson Nwabueze, „român” din 2011

Samson a parcurs toate treptele fotbalistice și a ajuns până la nivelul primei ligi în tricoul gorjenilor de la Pandurii. Eric Lincar îi are, până acum, ca și certitudini la capitolul achiziții, pe Tiberiu Serediuc și Samson Nwabueze. 

Samson Nwabueze, unul dintre cei mai longevivi jucători străini din România, a semnat un nou contract

Samson a evoluat în carieră doar pentru formații din România. Pe listă se numără Poli Iași, Callatis Mangalia, Damila Măciuca, CSM Rămnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu și Flacăra Horezu. 

Turris Turnu Măgurele a optat pentru un cantonament la Izvoarani care cuprinde, la capitolul meciuri amicale, teste cu colegele de eșalon Petrolul și SCM Gloria Buzău.

Vezi și:

Probleme mari la Sportul Snagov » Se retrage din campionat?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează