FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ - CSA STEAUA

VIDEO Imagini violente de la U Cluj - Steaua: un suporter, făcut KO de croșeul unui jandarm » Comunicatul forțelor de ordine

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și CSA Steaua, scor 1-0, din runda cu numărul 3 a play-off-ului ligii secunde, a fost marcată de mai multe incidente între suporteri și forțele de ordine. +26   FOTO
Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și CSA Steaua, scor 1-0, din runda cu numărul 3 a play-off-ului ligii secunde, a fost marcată de mai multe incidente între suporteri și forțele de ordine.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 11:13 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 12:09

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și CSA Steaua, scor 1-0, din runda cu numărul 3 a play-off-ului ligii secunde, a fost marcată de mai multe incidente între suporteri și forțele de ordine. 

Fanii steliști din Peluza Sud au făcut deplasarea în număr mare la Cluj-Napoca și au avut mai multe „meciuri” cu Jandarmeria. 

Situație incredibilă în Liga 1 » Au plecat după două luni, fără vreun leu încasat: „Dacă vă accidentați, vă descurcați!”
DESPĂRȚIRE
Situație incredibilă în Liga 1 » Au plecat după două luni, fără vreun leu încasat: „Dacă vă accidentați, vă descurcați!”

VIDEO Scene violente înainte de U Cluj - CSA Steaua

Imagini surprinse înaintea partidei, în centrul orașului Cluj-Napoca, arată cum un ultras stelist este doborât de un croșeu al unui jandarm, într-o secvență de o violență ieșită din comun.

Conflictul între cele două părți a continuat și în pauza meciului, când un suporter „militar” a fost reținut. 

Amenzi după U Cluj - CSA Steaua

Imagini violente de la U Cluj - Steaua: un suporter, făcut KO de croșeul unui jandarm » Comunicatul forțelor de ordine
Ultrasul stelist încolțit de forțele de ordine înainte de a ajunge înapoi în galerie (foto: Raed Krishan/GSP)

Jandarmeria Română a emis un comunicat în care explică evenimentele și precizează că a dat amenzi în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tutror celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora. 

Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, la finalul primei reprize, membri ai galeriei oaspete au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, aruncând cu părţi din gard şi scaune. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestui situaţii, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii.

- Comunicatul Jandarmeriei

Citește și alte știri din Liga 2:

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/vasili-hamutovski-a-fost-dat-afara-660141.html

VIDEO Daniel Oprița, nervos după înfrângerea împotriva clujenilor: „Mai bine pierzi un joc așa cum l-am pierdut noi, decât să-l câștig ca ei” + acuze la adresa arbitrului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  09 Aprilie 2022, 13:12

Glezna goala trup epilat pantofi pe perfazul geamului nici chiloti nu poarta.

dodo001
dodo001  •  08 Aprilie 2022, 22:58

U Cluj vine la pachet cu suporterii ei turbulenti și scandalagii, dar și cu atitudinea jandarmilor din Cluj care nu se vor da în laturi de la a lovi suporterii echipelor adverse.

ge0x
ge0x  •  08 Aprilie 2022, 21:22

Mă gândeam că Mustața și ai lui sunt capabili de asemenea scene, dar văd că *** sunt la CSA. Pentru ce s or bate doar Talpan știe. Sa rămâi in bucile goale și să primești croșee de la jandarmi practic pentru nimic.. e un mister. Ăștia sunt că bezmeticii aia de la Dinamo care se delimitează de PCH. Vai de mama lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează