FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONCORDIA CHIAJNA - CS OTOPENI 4-3

Incendiar

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Ieri, în derby-ul Seriei I, Concordia Chiajna a învins ocupanta locului 2, CS Otopeni (4-3), la capătului unui meci nebun şi s-a apropiat la doar 3 puncte de poziţia secundă, ultima care duce în Liga I." A fost un meci extraordinar, cu multe răsturnări de situaţie. Mă bucur că am reuşit să învingem, pentru că altfel ieşeam din lupta pentru promovare. Acum vom avea o luptă în trei: noi, CS Otopeni şi, mai nou, Petrolul. Echipa care va avea constanţă în joc va cîştiga această luptă", a declarat la finalul meciului antrenorul Concordiei, Dumitru Bolborea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  06 Aprilie 2008, 21:04

Bey Rahatiilor Concordia Are Echipa Mai Buna Dekt Otopeni de 400 De Ori Dupa Ce K V-a Ajutat Arbitrii Mai Si Comentati...Ziceti ms k nu v-au ajutat arbitrii k va dadeam 10>>>kktii dreaq!!!!!:|

 •  06 Aprilie 2008, 21:03

FRATILOR NU MAI COMENTATI ATATA. CONCORDIA A BATUT OTOPENIUL PE BUNE FARA DREPT DE APEL, AAA SI MI-AM ADUS AMINTE AM VAZUT CA A SPUS CINEVA CA A ADUS CHIAJNA EPAVE SA TACA DIN GURA CA NOI CU EPAVELE ALEA AM BATUT OTOPENIUL SI CU EPAVELE ASTEA O SA PROMOVAM.

 •  06 Aprilie 2008, 17:31

atentie pentru toti arbitri delegati pentru liga 2: Otopeniul ofera cate 5000 de euro pentru arbitrul central. Nu e rau nu? Asa sau castigat meciurile in retur.Si asa se vor juca pana la capat.promovam in liga 1, noi ne luam banii, primarul castiga alegerile! dezvaluiri la un pahar de vin cu mugur porumbacu !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează